وزیر خزانهداری آمریکا در نشست سنای این کشور گفت: ما اکنون با چالشهای کلان اقتصادی، از جمله سطوح غیرقابل قبول تورم مواجه هستیم.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، تورم آثار سوء خود را بر زندگی آمریکاییها ملموس کرده است. نتایج نظرسنجیها نیز موید همین نکته است.
براساس نتایج نظرسنجیهای اخیر در آمریکا، بیش از یک سوم مردم این کشور از وضع مالی خود ناراضی هستند. در نظرسنجی نشریه وال استریت ژورنال، سی و پنج درصد آمریکاییها اعلام کردند که از اوضاع مالی خود ناراضی هستند.
این بدترین میزان رضایت مردم آمریکا از اوضاع مالی شان در پنجاه سال اخیر است. شصت و یک درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز گفتند تاحدودی از اوضاع مالی خود راضی هستند.
هزار و هفتاد و یک آمریکایی بزرگسال در این نظرسنجی شرکت داشتند. این نظرسنجی با حاشیه خطای چهار درصد انجام شد.
وزیر خزانه داری آمریکا: آمریکا با تورم غیرقابل قبولی مواجه است
به گزارش خبرگزاری رویترز، ژانت یلن وزیر خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به سناتورهای آمریکایی گفت: آمریکا با "سطح تورم غیرقابل قبول" مواجه است و برای کمک به کاهش فشارهای تورمی بدون تضعیف اقتصاد، به یک آرایش بودجهای مناسب نیاز است.
یلن در اظهاراتی در کمیته امور مالی سنای آمریکا، گفت: ما در حال حاضر با چالشهای کلان اقتصادی، از جمله سطوح غیرقابل قبول تورم و همچنین رویههای معکوس ناشی از اختلالات تأثیر همهگیری بر زنجیرههای تأمین و تأثیرات اختلالات جانبی عرضه در بازارهای نفت و مواد غذایی به دلیل جنگ روسیه در اوکراین مواجه هستیم.
کارشناس آمریکایی: تورم و بحران اقتصادی، بزرگ ترین چالش سیاسی بایدن است
چارلز گاسپارینو تحلیلگر اقتصادی شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در تحلیل اوضاع اقتصادی آمریکا گفت: وقتی به موضوع تورم در آمریکا نگاه میکنیم، آنچه برای من جالب توجه است، پیامدهای اقتصادی این وضعیت است. اگر به صحبتهای جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و تیم اقتصادی او در چند روز اخیر نگاه کنید میبینید که آنها به صورت مرتب میگفتند که اوضاع کاملا عالی است، به طوری که بیکاری کم شده است، تولید ناخالص داخلی در وضع خوبی قرار دارد و سایر آمارهای اقتصادی بسیار خوب است. آنها میگفتند که اوضاع برای مردم آمریکا خوب است، اما در واقع میبینیم که مردم آمریکا در وضعیت بسیار بدی قرار دارند.
وی افزود: وضعیت کنونی گویای عمیقترین شکافی است که در نظر مردم آمریکا درباره اقتصاد کشورشان با تبلیغات دولت در این خصوص وجود دارد. این وضعیت، اصلا خوب نیست. تورم بیشترین ضربه را به طبقه کارگر و طبقه متوسط جامعه آمریکا وارد میکند. ثروتمندان میتوانند راهی برای کنار آمدن با این اوضاع پیدا کنند، اما طبقه کارگر و متوسط جامعه نمیتوانند. نکته دیگر این است که وقتی از سطح عناوین کلی خبرهای اقتصادی دور میشویم و به عمق میرویم میبینیم که اوضاع چندان خوب نیست. برای نمونه، میزان دستمزدها چندان سریع افزایش نمییابد.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: پس میبینیم که اوضاع اقتصادی از منظر بسیاری از شاخصها ازجمله تولید ناخالص داخلی و دیگر شاخصهای اقتصادی چندان خوب نیست. فکر میکنم، وضعیت کنونی، مشکل سیاسی بسیار بزرگی برای بایدن به شمار میرود. به نظر هم نمیرسد که اوضاع اصلا در مسیر بهتر شدن قرار داشته باشد. مسیر صحیحی هم از جانب بایدن برای بهتر شدن اوضاع، تدوین نشده است.
سقوط شاخصهای سهام در بورس نیویورک
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بورس نیویورک آمریکا در شروع فعالیت سه شنبه، وضعیت نامطلوبی را از شاخص سهام شرکتهای آمریکایی ترسیم کرد.
امروز شاخص سهام داو جونز در بورس نیویورک با هفتاد و سه صدم درصد کاهش معادل دویست و سی و نه ممیز سی و هشت صدم واحد افول به سی و دو هزار و ششصد و هفتاد و شش ممیز چهل صدم واحد رسید. شاخص سهام نزدک نیز با یک ممیز سی و سه صدم درصد کاهش معادل یکصد و شصت ممیز پنجاه و دو صدم واحد سقوط به یازده هزار و نهصد ممیز هشتاد و پنج صدم واحد رسید.
شاخص سهام اس اند پی نیز از این قاعده مستثنا نبود و با کاهش نود و سه درصدی همراه شد. این شاخص مطرح در بورس نیویورک با سی و هشت ممیز سی و سه صدم واحد کاهش به چهار هزار و هشتاد و سه ممیز ده صدم واحد رسید.