صدور مجوزهای کسب و کار در چهارمحال و بختیاری تسهیل میشود.
غلامعلی حیدری افزود: برای رونق اشتغال و مهار میزان بیکاری در استان باید همافزایی و انسجام بین دستگاهی صورت گیرد و این مهم جز با مدیریت جهادی امکانپذیر نخواهد شد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههایی که برای رونق اشتغال در استان باید انجام داد تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد دسترسی آسان به امکانات زیرساختی نظیر آب، برق و گاز است.
استاندار با تاکید بر اینکه نباید اعتبارات مصوب در استان برگشت بخورد گفت: باید دستگاههای اجرایی اعتبار مصوب چه در حوزه تسهیلات و چه اعتبارات عمرانی را به موقع جذب کنند.
حیدری تکریم سرمایهگذار را از مهمترین برنامههای استان برای رونق تولید عنوان کرد و گفت: باید سرمایهگذاری در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات متناسب با سند آمایش سرزمین انجام شود.
وی افزود: در کنار عارضهیابی باید مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری در استان از جمله بازاریابی و تامین مواد اولیه در دستور کار قرار گیرد.
استاندار افزایش صادرات را از دیگر برنامههای مهم استان برشمرد و گفت: در استان ظرفیتهای مهمی در حوزه تولید لوازم خانگی، فولاد، سیمان و محصولات باغی و دامی وجود دارد که میتوان با صادرات آن در رونق اقتصادی استان گام موثری برداشت.
حیدری بر ضرورت بهرهگیری از تجارت الکترونیک و بازاریابی در بستر فضای مجازی تاکید کرد و افزود: گردشگری و صنایع دستی استان بهترین فرصت را برای ایجاد و توسعه تجارت الکترونیک فراهم میکند.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه صنایع تبدیلی، تصریح کرد: باید زنجیره تولید در حوزههایی نظیر گیاهان دارویی تکمیل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت اعطای تسهیلات ارزانقیمت و کمبهره برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد و گفت: مدیران گرهگشایی کنند و موانع تولید را در استان از میان بردارند.
حیدری، انبوهسازی مسکن و اجرای طرح نهضت ملی مسکن را فرصتی برای رونق اشتغال در استان دانست و افزود: با توجه به اینکه فصل کار در استان محدود است مدیران، اجرای طرحها از جمله نهضت ملی مسکن را سرعت دهند.
وی اطلاعرسانی عملکرد دولت را عامل امیدآفرینی در جامعه دانست و ادامه داد: با توجه به هجمههای دشمن علیه کشور با اطلاعرسانی خدمات و برنامههای دولت میتوان روح امید را در جامعه تقویت کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفتک برای سفر آتی رییسجمهور به استان اعتباری خوبی تصویب شده است که معادل اعتبارات عمرانی چندین سال استان است که جذب آن ظرف ۲ سال آینده تحول چشمگیری در استان ایجاد میکند.
در این نشست برنامه تدوین شده چهارمحال و بختیاری در خصوص ظرفیتهای استان در حوزه اشتغال و سرمایهگذاری و تجارت خارجی استان تشریح شد.