نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی : مدیران و مجریان طرح ها جذب اعتبار از وزارتخانهها را در اولویت قرار دهند.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به نامناسب بودن ورودی های شهر دهدشت، گفت:باید مدیران متولی با جدیت ورود کنند و طرح های راکد هر چه زودتر فعال شوند.
حجت الاسلام سید محمد موحد ادامه داد: بعنوان یک ناظر و گاهی فراتر همگام با مجری طرح گام برداشته ام و برای حوزههای راهداری قولهایی از مسئولان کشوری گرفته شد.
وی گفت: من باید در وزارت ها دادم را بزنم و این دلیل نمی شود که مجریان طرح در این خصوص سکوت کنند و از تلاش برای جذب اعتبار و سرعت دادن به طرح ها دست بکشند.
وی تاکید: مدیران باید پیگیر باشند و پروژهها را به جد پیگیری کنند و تا زمانی که دنبال اعتبار نروند کار به نتیجه نمیرسد.
موحد به طرح رو گذر و زیر گذر دهدشت نیز اشاره کرد و گفت: این طرح برای شهر دهدشت بسیار تاثیر گذار است و معارضات آن زودتر برطرف و اجرایی شود.
سرپرست فرمانداری کهگیلویه در این نشست با اشاره به اینکه ورودی هر شهر، پیشانی و نماد آن شهر است گفت: ورودیهای شهر دهدشت وضعیت مناسبی ندارند و نیازمند توجه ویژه هستند.
عبدالعزیز موسوی با بیان اینکه برای ورودی سوق ۲۹ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت و عملیات بهسازی آن در در حال اجرا است، افزود: ورودی شهر دهدشت از سمت جاده بهبهان نیاز به روشنایی و جدا کننده دارد که باید اداره راهداری و حمل و نقل جادهای در این خصوص اقدام لازم را انجام دهد.
وی با اشاره به حادثه خیز بودن ورودی دهدشت از جاده چرام چرام گفت: معارضات لازم در این حوزه برطرف شد و ضرورت دارد شهرداری دهدشت ابتدای ورودی میدان شهیدضیایی را آسفالت کند و روشنایی و جدا کننده نصب شود.
موسوی با اشاره به ورودی دهدشت از سمت جاده طولیان گفت: این طرح کد اعتباری ندارد زیرا قبلا در قالب طرح جاده دهدشت ـ قلعه رییسی فعالیت میشد و با فعال شدن جاده پاتاوه ـ دهدشت کد این طرح حذف شد و هم اکنون بلاتکلیف مانده است و برای اتمام آن نیاز به اعتبار دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: ۱۰ میلیارد تومان به بافت تاریخی دهدشت تخصیص داده شد.
موسوی با گلایه از مستهلک بودن تجهیزات راهداری و کمبود آن در شهرستان کهگیلویه، گفت: نیاز است در این خصوص اقدامات لازم انجام شود.
وی افزود: بسیاری از مناطق کهگیلویه با ضعف آنتن دهی تلفن همراه و کمبود آب شرب مواجه هستند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب نیز گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به حوزه آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شد.
اسفندیار برخه با بیان اینکه هم اکنون ۴۰ طرح در حوزه آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد فعال است افزود: امسال ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی و نفت به بخش آب اختصاص داده شد که از این میزان تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
وی با اشاره به اینکه قدمت شبکه توزیع برمی گردد به زمانی که جهادسازندگی آبرسانی کرده است، گفت: ۱۰۸میلیارد تومان از مرحله اول محرومیت زدایی به آبرسانی به دهدشت و سوق اختصاص یافته است و آبرسانی به روستای سرچامه و بلوط بنگان بعد از ۴ دهه در ۲ سال اخیر انجام شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: جذب اعتبارات دستگاههای اجرایی این استان در پارسال نسبت به سال قبل ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد افزایش داشت.
علی شهابی نسب افزود: در سال ۱۳۹۹ سرجمع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد ، ۴۷۷ میلیارد تومان بود و این رقم در سال ۱۴۰۰ به هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و این در حالی است که در سفر رئیس جمهور به استان هم حدود ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار به طرحهای ملی و استانی تزریق شد.
وی با اشاره اعتبارات تخصیص یافته به استان از محل اعتبارات محرومیت زدایی تصریح کرد: ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار محرومیتزدایی که برای نخستبن بار در قانون آمده بود هم به استان اختصاص داده شد.
شهابی نسب با بیان اینکه مدیران از نبود اعتبارات گلایه دارند که در سال ۱۴۰۰ اعتبارات مطلوبی برای استان در نظر گرفته شده است تصریح کرد: از محل اعتبارات سازمان هدفمندی یارانهها نیز حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به استان تخصیص یافت که حدود ۶۴۸ میلیارد تومان آن نقدی و ۶۶۶ میلیارد تومان از اسناد خزانه بود.
وی افزود: این اعتبارات میتواند در اجرای طرحها و بهره برداری از آنها کمک شایانی میکند و باعث رونق اقتصادی و کاهش نرخ بی کاری و بهتر شدن شرایط معیشت مردم استان میشود.