پخش زنده
امروز: -
در سفر استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به سرفاریاب برای رفع مشکلات این منطقه تصمیماتی گرفته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان به همراه نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی از بخش سرفاریاب بازدید کردند.
استاندار در دیدار مردمی که در مسجدالرضای سرفاریاب انجام شد،به ظرفیتهای کشاورزی، باغی، دام و آبزی پروری در سرفاریاب اشاره کرد و گفت: راه اندازی معدن و ایجاد اشتغال که از مطالبات جدی مردم نیز است با پیگیری مسئولان محقق می شود.
سید علی احمد زاده مسیر باغچه سادات به سادات و سرفاریاب را از مسیرهای مهم و پرتردد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد و افزود: در سفر رئیس جمهور ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تعریض و رفع نقاط حادثه خیز (از سپیدار تا تنگ پیرزال) در نظر گرفته شده که به زودی انجام می شود.
وی ادامه داد: اعتبار ۷۰ میلیارد ریالی نیز برای مناسب سازی ورودی و احداث بلوار شهر سرفاریاب تأمین شده است.
احمدزاده برای رفع مشکلات مردم در روستاهای حاشیه نشین سرفاریاب نیز قول مساعد داد و گفت: در فرصتی مناسب انتظارات و نیازمندیهای مردم در پشته زیلایی و بیدانجیر این بخش نیز از نزدیک بررسی و برای رفع آنها اقدام خواهیم کرد.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با اعتبارات اختصاص یافته و تدبیر استاندار، کارگروهی تشکیل و اقدامات خوبی در حوزه های مختلف عمرانی، اجتماعی و فرهنگی این بخش انجام می شود.
حجت الاسلام سید محمد موحد در خصوص معادن مورد بهره برداری در این بخش گفت: با پیگیریهای انجام شده و پیشنهاداتی که مطرح شد، امیدواریم سهم و حق مردم منطقه از معادن بوکسیت محقق شود.
مدیر عامل شرکت گاز استان نیز در این بازدید با بیان اینکه در مجموع ۸۷ درصد روستاهای استان گاز رسانی شده گفت: در سال ۱۴۰۱ روستاهای باقی مانده در تمامی شهرستانهای استان بررسی و عملیات گاز رسانی به آنها مطالعه و پیگیری می شود.
آقای بهادر افزود: گاز رسانی به منطقه زیلایی و سیلاب کلوار از مهمترین طرح هایی است که با دریافت مجوزهای لازم کار اجرایی آن انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد روستاهای شهرستان چرام گاز رسانی شده است ادامه داد: امروز و در سفر به این منطقه شبکه گذاری ۲۰ کیلومتر پلی اتیلن در ۱۳ روستا با ۲۲۲ خانوار و اعتبار ۳۸ میلیارد ریال انجام شد.