کمردرد شایعترین بیماری اسکلتی-عضلانی است که در جمعیت شاغل بیشتر مشاهده میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: افراد شاغل با بیماریهایی مواجه هستند که از آنها به عنوان بیماریهای شغلی یاد میشود که نظارت بر مدیریت آنها در محیط کار اهمیت زیادی دارد.
شایسته شمی پور با بیان اینکه این بیماریها غیر قابل جبران و مشمول غرامت هستند، افزود: شایعترین آنها بیماری اسکلتی-عضلانی بوده و از میان این گروه، کمردرد شایعتر است.
وی میگوید: از هر یکهزار نفر، یک نفر در محیط کار به علت رعایت نکردن اصول بلندکردن بار، حمل بار، هُل دادن، کشیدن، نشستن و خوابیدن نامناسب سبب ابتلا به کمردرد میشود.
شمی پور گفت: شناخت و مدیریت عوامل ایجادکننده بیماری و به کار گرفتن کارگر متناسب با نوع کار و بررسی سلامت کارگر از مهمترین راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای شغلی هستند.
سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز اضافه کرد: بیماریهای شغلی باعث ایجاد رنج و زیانهای بزرگ به کارگران و کسب و کارها میشود، بنابراین شناخت موثر و پیشگیری از این بیماریها حائز اهمیت و توجه است.
این مقام مسئول یکی از راه حلهای موثر در خصوص حفظ سلامت کارگران را انجام معاینههای شغلی دانست و ادامه داد: با انجام معاینههای قبل از استخدام و همچنین دورهای میتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریهای ناشی از کار جلوگیری بعمل آورد.
بیشتر بخوانید: توصیه هایی برای مهار کمردرد در دوران دور کاری
به گفته شمی پور؛ مرکز بهداشت غرب اهواز با انجام معاینههای پیش از استخدام و دورهای در مجهزترین مرکز طب کار و با تعرفه دولتی نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای شغلی ایفا میکند.