مصرف لبنیات کم چرب، مکمل ویتامین C، نوشیدن قهوه و پروتئین گیاهی باعث محافظت از بدن در برابر بیماری نقرس میشود.
مصرف گیلاس و نوشیدن مقادیر زیاد آب در دورههای تشدید نقرس توصیه میشود.
مصرف هر واحد اضافی گوشت و غذای دریایی در روز خطر نقرس را به ترتیب ۲۱ و ۷ درصد افزایش میدهد.
مصرف تخم مرغ و مرغ نیز باید در حد تعادل استفاده شوند.
نقرس یکی از بیماریهای التهابی است که با تولید غیرطبیعی اسیداوریک باعث رسوب اوراتهای سدیم در مفاصل و ایجاد احساس درد در آنها میشود. نقرس معمولاً در از سنهای بالای ۴۵ سال و در مردان شایعتر است.