برداشت سیر از زمینهای زراعی سوادکوه آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،کشت اقتصادی محصول سیر چند سالی است در منطقه سوادکوه آغاز شده است و با توجه به این نکته که زمان برداشت این محصول زمانی است که هنوز محصول سیر سایر نقاط کشور به مرحله برداشت نرسیده، کشاورزان منطقه سوادکوه به صورت چشمگیری به کشت این محصول روی آورده اند.
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه با اشاره به شرایط آب و هوایی خاص این شهرستان، گفت: برداشت سیر در این شهرستان از سطح ۵۵ هکتار از مزارع آغاز شده است.
حمیدرضا شهابیان افزود: ۲۴۵ نفر از بهره برداران به کشت این محصول مشغول هستند.
او گفت: کشت محصول سیر در این منطقه از اواخر مهر ماه شروع شده و با گذشت حدود ۷ ماه از تاریخ کشت به مرحله برداشت محصول رسیده است.
شهابیان ادامه داد: پیش بینی عملکرد در واحد سطح به طور متوسط، ۱۲ تن سیر تازه همراه با شاخ و برگ و تولید حدود ۶۶۰ تن است که وارد بازار مصرف و مقداری از آن بصورت مصارف شخصی و بذر سال آینده به کار میرود.
به گفته او در مدت کاشت، داشت و برداشت این محصول کشاورزان و کارگران بصورت فصلی در این مزارع بصورت مستقیم و در بازار عرضه محصول به افرادی صورت غیر مستقیم مشغول میشوند.
ذاکری گزارش میدهد