برداشت ۵ هزار و ۶۰۰ تنی سیر در قائمشهر
۵ هزار و ۶۰۰ تن سیر امسال در قائمشهر تولید و روانه باز مصرف شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر با اشاره به برداشت سیر در ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان، گفت: ۵ هزار و ۶۰۰ تن سیر امسال در قائمشهر تولید و روانه باز مصرف شد.
مجید جعفری افزود: ۴ هزار بهره بردار در هر هکتار ۷ تن سیر برداشت کردند.
او با بیان اینکه ارقام کشت شده سیر در این شهرستان، همدانی و محلی است، گفت: سالانه در ۴۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی قائمشهر ۸۰۰ تن برگ سبز سیر برداشت میشود.
آقای جعفری ، سیر را جزو محصول کشت دوم نام برد که بیشتر در اراضی شالیزاری پس از برداشت برنج کشت و قبل از شروع مجدد شالی در سال بعد برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر با اشاره به درآمدزائی و بازار مناسب فروش این محصول به ویژه در شهرهای همجوار افزود: کشت این محصول موجب اشتغالزایی مولد، توسعه پایدار و کمک به اقتصاد خانوار بهره بردار میشود.
او گفت:محصول سیر مازندران به لحاظ برخورداری از کیفیت مطلوب علاوه بر نیاز داخلی، قابلیت صادرات به کشورهای منطقه را نیز دارد.
۷۷ بیش از سه هزار هکتار از زمینهای کشاورزی مازندران امسال به کشت سیر اختصاص یافت.
برداشت ۵ هزار و ۶۰۰ تنی سیر در قائمشهر