عضو هیأت علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: زیره سیاه زیره اشتها آور و مدٌر و مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتیهای گوارشی مفید است.
وی با اشاره به اینکه بذرهای زیره سیاه حاوی ۵ و ۳ دهم تا ۹ درصد اسانس هستند، ادامه داد: عمدهترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس زیره سیاه عبارت از پ- سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن است.
عضو هیأت علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی افزود: زیره سیاه شیرافزا است و در صنایع غذایی به عنوان چاشنی و طعمدهنده غذا و نوشیدنیها کاربرد دارد.
وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه میتواند فعالیتهای غده تیروئید را محدود کند.