برداشت گل محمدی از سطح ۱۵ هکتار از زمینهای کوهسرخ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی کوهسرخ گفت: پیش بینی میشود از این سطوح ۵۰ تن گل
حمید رضا مداح افزود: از مجموع گل محمدی تولید شده در کوهسرخ ۶۰ تا ۷۰ درصد محصولات برای تهیه گلاب و اسانس و مابقی به صورت گلبرگ خشک برای تهیه مربا و دیگر مصارف خوراکی استفاده میشود.
وی گفت: گل محمدی، گیاهی مقاوم به کم آبی، آفات و امراض است، که علاوه بر خواص درمانی، دارای مزیتهای اقتصادی فراوانی مانند ارزش صادراتی، جذب گردشگر و اشتغال زایی است.
مدیر جهاد کشاورزی کوهسرخ با اشاره به حمایت جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی برای افزایش سطح زیر کشت، تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول است و گل محمدی با دارا بودن مزایای بسیار، گیاهی بااهمیت برای کشورمحسوب میشود که نیازمند تجاریسازی است.