طرحهای خلاقانه و فناورانه در حوزه فناوریهای همگرا، در قالب یک فراخوان، در ۸ محور مورد حمایت قرار میگیرند.
»» ادوات پایش و رصد
این ادوات شامل حسگرهای کنترل و پایش از راه دور علایم محیطی، مشخصههای فیزیولوژیک انسانی، حیوانی و زیستمحیطی، حسگرهای پوشیدنی و حسگرهای الکتروشیمیایی شناسایی عوامل بیماری زا در انسان، دام و طیور است.
»» نسل جدید توالییابی
دستاوردهای این حوزه شامل کیتهای دستگاههای نسل جدید توالییابی و کاربرد نسل جدید توالییابی در حوزههای کشاورزی و دامپروری، سرطان و بیماریهای نادر و پزشکی فردمحور است.
»» شبیهساز پزشکی
شامل شبیهسازهای جراحی و تصویربرداری، فیزیوتراپی و... جهت استفاده در درمان و آموزش است.
»» سامانههای ریزمقیاس زیستی و تشخیصی
شامل محصولات حوزه تشخیص بر بالین، اندام بر تراشه، آزمایشگاه روی تراشه، حسگرهای میکروالکترومکانیکی زیستی و میکروفلوئیدیک، حسگرهای پوشیدنی و دارورسانی میشود.
»» زیستمهندسی و زیستشناسی مصنوعی
شامل توسعه با رویکرد مهندسی متابولیک، تولید محصول در سویههای مهندسیشده با رویکرد مهندسی متابولیک و مهندسی ژنتیک، تولید کیتها و ابزار مهندسی سویه اعم از کیتهای ویرایش ژنوم و کیتهای سرهمبندی قطعات دیانای است.
»» فناوریهای اینترنت بدن
این فناوریها شامل دستگاهها و ابزارهای پزشکی، شخصمحور، نانوچیپهای هوشمند با قابلیت دریافت دادههای انسانی به منظور استفاده در حوزههای مالی، امنیتی و سلامت، بازیهای تعاملی با ابزار شناختی و سیستم خودکار هدایت هوشمند با دریافت اطلاعات از انسان است.
»» نانوزیست کاتالیست
شامل تثبیت آنزیم با استفاده از نانوذرات به منظور استفاده در کیتهای تشخیصی و صنایع غذایی و بسترهای تصفیه پساب با استفاده از نانوزیست کاتالیستها میشود.
»» چاپگرهای زیستی
شامل طراحی، توسعه و چاپ بافت زیستی است.
علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به صفحه فراخوان به نشانی https://nbic.ir/section/270 مراجعه کنند یا با شمارههای ۰۹۰۲۵۵۵۵۴۳۹ و ۶۶۵۵۰۳۵۴-۰۲۱ تماس حاصل کنند.