سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی گلستان گفت: روزانه ۷۰۰تُن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ عبدالغفار تخله افزود: مصرف روزانه استان ۱۲۰تُن است و ۵۸۰تُن معادل ۸۰درصد مازاد نیاز استان به سایر استانهای کشور مانند تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان و یزد ارسال میشود.
تخله از افزایش ۱۰درصدی جوجه ریزی در استان خبر داد و افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۲۲میلیون و ۴۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.
وی ادامه داد: در گلستان یکهزار واحد مرغداری و ۱۴کشتارگاه مرغ فعال و ظرفیت کشتارگاهها تا ۵۰۰هزار قطعه در شبانه روز است.
تخله خاطرنشان کرد: ظرفیت سالانه تولید مرغ در گلستان ۳۰۰هزار تُن است و گلستان رتبه دوم تولید کننده مرغ در کشور را دارد.