کلهر گفت: وجود پیوست فرهنگی در مدیریت شهری به معنای ساخت مسجد و فرهنگسرا نیست، اگر فهم از پیوست فرهنگی به این مقوله محدود شود، همان بهتر است که اصلا نباشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان در نشست هماندیشی "نقاط استراتژیک حکمرانی برای اجرای پیوست فرهنگی" در مشهد افزود: آنچه امروز از پیوست فرهنگی دنبال میکنیم کلیت شهر و جامعه است وجود ده ها مسجد و فرهنگسرا دلیلی بر ایجاد پیوست فرهنگی نیست، وقتی که در بازار صداقت و روابط اجتماعی صداقت وجود نداشته باشد.
سینا کلهر گفت: پیوست فرهنگی واقعی، در حوزه های غیرفرهنگی خود را نشان می دهد و باید در تمام شهر، از بخش حمل و نقل و جابه جایی مسافر گرفته تا زیارت و بازار، ساری و جاری باشد.
وی افزود: توسعه شهر نباید منجر به شکاف طبقاتی و فاصله فقیر و غنی شود، برای پیشبرد همزمان فرهنگ و اقتصاد باید ایده وجود داشته باشد اما وقتی در این مسیر ایدهای وجود ندارد، دستکم در مسیر توسعه نباید ممانعت ایجاد شود.
معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان گفت: بعضا به جای پیوست فرهنگی، معانی عمیق تری نیز وجود دارد که همان مفهوم، بلکه قوی تر از آن را منتقل می کند و باید جایگزین عبارت "پیوست فرهنگی" شود.
کلهر با تاکید بر ضرورت تقویت هویت رضوی مشهد افزود: با ورود به شهر مشهد و تعامل با مردم این شهر باید معنویت مشهود باشد، در شهری که باید بوی معنویت دهد، نباید ترس از سرقت در آن وجود داشته باشد، باید معنویت در تمام ابعاد این شهر و روابط اجتماعی آن مشهود باشد.
معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان گفت: شهر مشهد هویت خاصی باید داشته باشد، برای تحقق تمدن اسلامی و الگوی اسلامی- ایرانی، پیشرفت جامعه باید با نظام ارزشی تناسب داشته باشد.
کلهر افزود: اربعین، آیین زیارت، شهر و ادبیات و موسیقی اصیل ایرانی، نمونههایی از فرهنگ اصیل هستند که با رقابتپذیری قوی و مستحکم شدهاند.
کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد سالانه پذیرای حدود ۳۰ میلیون زائر و مسافر است.