وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه مدیریت بیش از ۴۰۰ شرکت را که متعلق به مردم است، بر عهده دارد و تلاش میکند نیازها را با مدیریت درست منابع و بدون فساد برطرف کند.
وی اظهار داشت: اگر به جای این تعداد طرح نیمه تمام که ۳۰ سال طول میکشد طرحها را منطقی شروع میکردیم و به اندازه منابع مادی کلنگ میزدیم و مصوبه میگرفیتم با فرض این که هر کدام از طرحها ۳۰ درصد پیشرفت داشته باشد معادل ۱۰ سال آینده در حال حاضر طرح داشتیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جمعیت کشور ما کارگری است، اظهار داشت: این افتخار برای ۷۰ درصد خانوادههای ایرانی است که سرپرست و نان آور آنان کارگر هستند که برای پیشرفت کشور کار میکند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: کارگران قبل و بعد پیروزی از انقلاب، دوران دفاع مقدس، سازندگی، خنثی سازی تحریمها همیشه در خط مقدم بودند و هر اندازه برای کارگران کاری انجام بدهیم فرسنگها از مسئولیت و وظیفه خود در قبال کارگران عقب هستیم.
وی ادامه داد: وقتی صحبت از معیشت کارگران میشود؛ مساله حقوق و دستمزد، سلامت کارگران و در محیط کار و زندگی، مسکن کارگری، ایمنی و بهداشت در کار، مسائل اجتماعی و فرهنگی برای خانوادههای آنها و آسیبهای اجتماعی که تا حدی آنها را آزار میدهد باید به آنها رسیدگی شود.
این مسئول اضافه کرد: در مجموعه فرهنگی - ورزشی حضور دارید که ۱۴ سال پیش ساخت آن مصوب و کلنگ زنی شده بود، پس از ۱۴ سال با حرکت جهادی طی چهار ماه ۸۰ درصد کار انجام و در هفته کار گر به بهره برداری رسید و این به معنای خدمت رسانی بدون فساد و کارآمد است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به رویه کار کردن در جمهوری اسلامی یادآور شد: کار سالم و بدون ظلم و کفران رویه اصلی جمهوری اسلامی در انجام امور است.
کارفرمایان مومن و دلسوز داریم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جامعه کارفرمایی کشور، گفت: کارفرماهای جامعه ما مومن، با تقوا و دلسوز هستند و افزایش حقوق و دستمزد که در شورای عالی کار اتفاق افتاد با تایید نمایندگان کارفرمایان حاضر در جلسه مصوب شد.
عبدالملکی ادامه داد: رسیدگی بیشتر به کارگران منجر به افزایش بهره وری تولید و سود آوری آنها خواهد شد.
وی ادامه داد: جامعه کارفرما علاوه به حقوق و دستمزد به سلامت، بهداشت محیط و ورزش کارگران رسیدگی میکند که جای تقدیر دارد و ضرورت دارد که تقویت شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ۶۱ مرکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی نیمه تمام در حوزه تامین اجتماعی داریم، اظهار داشت: در وزارتخانه غیرمنطقی و غیر عادلانه هزینه نمیکنیم و تا بودجه و برنامه نداشته باشیم پروژهای را شروع نمیکنیم و پروژههای ناقص را بدون توجه به اینکه به نام چه کسی تمام میشود، تکمیل میکنیم.
عبدالملکی گفت: در مواردی که ضرورت ایجاب کند به ویژه در سفرهای استانی طرح را از صفر آغاز میکنیم، اما اولویت با تکمیل طرحهای ناقص است و در این راستا دولت مردمی به دنبال نفع مردم است.
وی با بیان اینکه به منظور بهره وری بیشتر انتصابات زیادی را در وزارتخانه انجام دادیم، خاطرنشان کرد: در ۹ ماه گذشته ۴۵۰ انتصاب داشتیم تا به نیروهای مومن، متخصص و آشنا با درد مردم را برای خدمات رسانی مسئولیت بدهیم.
شهرستان فیروز کوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.