معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت: هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی راکد در دولت کنونی در کشور فعال شد.
آقای حاج حسینی افزود: در جلسه ای با حضور استانداران و نمایندگان استانی، طرح آمایش صنعتی برای 480 منطقه در کشور تدوین شد و یکی از این مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی گفت: بر اساس طرح آمایش صنعتی مشکلات و موانع طرح های صنعتی راکد بررسی و برای راه اندازه آنها برنامه ریزی می شود.
حاج حسینی صادرات شرکتهای دانش بنیان را گامی مهم برای توسعه و رشد استانها برشمرد و افزود: حمایت از شرکت های دانش بنیان با محوریت سود آوری و اشتغال زایی انجام می شود.
وی با اشاره به تنظیم قیمت کالاهای پایه مانند سیمان و فولاد گفت: اگر خاطرتان باشد قیمت هر کیسه سیمان به ۷۰ و ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود که تنظیم شد و قیمت میلگرد هم به همین شکل تنظیم شد.
حاجیحسینی عنوان کرد: احیاء ۱۳۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه تعطیل از دیگر اقدامات وزارت صمت است که در جلسهای به استحضار رئیس جمهور رسید.
معاون وزارت صمت با اشاره به هوشمندسازی فرآیندها گفت: یکی از اثرات هوشمندسازی فرآیندها حذف امضای طلایی بود که با توسعه و تکمیل سامانه تجارت این جمع میشود و دیگر بچه ۵ ساله و پیرزن ۹۰ ساله کارت تجارت نخواهند داشت و طبق قانون کارت تجارت شامل کسانی خواهد بود که در این حیطه فعالیت دارند.
وی با اشاره به ۱۰۶ برنامه و پروژه تحولزا در وزارت صمت که بیسابقه بوده گفت: این پروژهها در ۱۱ سبد تعریف شده که بخشی که از این اقدامات برای مدیران تبیین شد که اتفاقا خوبی در پیش داریم.
حاجحسینی در ادامه با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد دومین تولید کننده نفت است، گفت: دو هزار گونه گیاهان دارویی در استان وجود دارد که از طرحهای توسعه گیاهان دارویی در استان حمایت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه عامل بسیاری از گرفتاریها در استانها نبود طرح آمایش صنعتی است، خاطر نشان کرد: برای ۴۸۰ شهرستان طرح آمایش سرزمین نوشته و تدوین شده است.
در پایان این جلسه کریم روزبهان به عنوان مدیرکل صمت استان معرفی و از خدمات سالار حسین پور مدیرکل پیشین صمت استان تقدیر شد.