ظرف ۷۲ ساعت آینده؛
ضرورت راه اندازی فضای موقت برای بیماران کرونایی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر راه اندازی فضای جدید موقت برای بیماران کرونایی ظرف ۷۲ ساعت آینده تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در یکصدمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با بیان اینکه خبرهای نگران کننده از بیمارستانهای استان شنیده میشود، خواستار راه اندازی فضایی موقت با حداقل ظرفیت ۱۰۰ نفر شد.حسین کلانتری گفت: بی توجهی به خطرات این بیماری از یک سو و تکمیل شدن ظرفیتهای درمانی از سوی دیگر احتمال در پیش بودن روزهای سخت، طاقت فرسا و غم انگیز را در آینده دو چندان کرده است.
کلانتری همچنین به آخرین جلسه ستاد ملی کرونا و تاکید رئیس جمهور برای اعمال محدودیتهای جدید در استانها اشاره کرد و افزود: به محض دریافت ابلاغ این ستاد مراتب به فراخور مشکلات در شهرستانها برای اجرا ابلاغ میشود.
استاندار افزود: بیش از ۳۰ در صد مبتلایان به کرونا در استان به دلیل شرکت در دورهمیهای خانوادگی و مجالس عزا و عروسی است.
وی گفت: زنگ خطر در این استان شنیده میشود، اما برخی از شهروندان کهگیلویه وبویراحمدی هنوز آن را باور ندارند.
آقای کلانتری همچنین اهتمام متولیان بهداشتی و دستگاههای همراه برای اجرایی شدن طرح سنجش محله محور را مورد تاکید قرار داد، و افزود: در طرح غربالگری محله محور ابتلا یا سلامت ساکنان محلههای مختلف برای جلوگیری از گسترش بیشتر و قطع زنجیره کرونا بررسی میشود.
در این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم از جان باختن ۲۵۲ نفر براثر ابتلا به کرونا تا روز گذشته خبر داد.
یزدانپناه گفت: هم اکنون ۱۸۵ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۲۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت مداوا قرار دارند. او همچنین گفت ۲ هزار و ۷۳۰ بیمار هم در خانه قرنطینه هستند.
یزدانپناه اضافه کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون ۱۶ هزار نفر از مردم استان به کرونا مبتلا شدند.
وی با اشاره به خستگی کادر درمان و ابتلا آنان به کرونا هم از مردم خواست با در نظرگرفتن شرایط موجود توصیهها را جدی بگیرند.
یزدانپناه هم از بکار گیری و اضافه شدن نیروهای جدید به کادر درمانی استان خبر داد و خواستار ایجاد فضاهای مورد نیاز برای بستری افراد بیمار شد.
معاون بهداشتی دانشگه علوم پزشکی استان هم از تعطیلی ۳۵۵ واحد صنفی متخلف در شرایط کرونایی خبر داد و گفت: این واحدها به دستورالعملهای ستاد بی توجه بودند.
بانشی افزود: ۲۳۱ گروه نظارتی چگونگی اِعمال دستورالعملهای خواسته شده در بازار و صنوف مختلف را پایش میکند.
حسین پور مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان هم از تعطیلی واحدهای صنفی از ساعت ۱۸ خبر داد.
ملک حسینی دادستان مرکز استان هم از اعمال احکام قضایی برای برگزار کنندگان مجالس عمومی خبر داد و گفت: در این رابطه تعدادی بازداشت شدند.
نصیری راد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هم از تشدید نظارتها برای رعایت مسائل بهداشتی در حمل ونقل مسافر در ناوگان عمومی خبر داد.
در این جلسه اعمال جریمه ۵۰۰ هزارتومانی برای خودروهایی که در مجاورت آرامستانها توقف کرده اند، انسداد مراکز تفریحی از جمله تنگه گنجه ای، تسریع در نمونه گیریها برای اطلاع افراد جامعه از سلامت خود و ردیابی افراد مبتلا که باید در قرنطینههای خانگی بمانند؛ تصویب شد.