دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان با برشمردن ظرفیت ها و توانمندی های سازمان تات با در اختیار داشتن 20 موسسه تحقیقاتی، 35 مرکز تحقیقات استانی و 314 ایستگاه تحقیقاتی ، انتقال دانش و فناوری را به عنوان محصول مهم سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از جمله رسالت های مهم این سازمان در تعامل با بخش خصوصی دانست.
دکتر خیام نکویی سال جاری را با توجه به نامگذاری بر محوریت حمایت از بسترهای دانش بنیان، سالی مهم در حمایت از کشاورزی دانش بنیان دانست و نسبت به در اختیار قراردادن تسهیلات لازم به مجمع خبرگان کشاورزی ایران به منظور انتقال دانش و فناوری اعلام آمادگی کرد.
وی ضرورت برندسازی در حوزه غذا را به عنوان یکی از زمینه های همکاری بخش خصوصی مورد اشاره قرار داد و تولید غذای سالم را از دیگر ماموریت های وزارت جهادکشاورزی برشمرد که ضرورت دارد نسبت به دراختیار قراردادن آزمایشگاه های تخصصی مرتبط زمینه های همکاری مشترک با مجمع خبرگان کشاورزی تقویت شود.
دکتر مخبر معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان، مجمع خبرگان کشاورزی ایران را مجموعه ای با داشتن 70 هزار نفر عضو نمونه کشاورزی کشوری نام برد که چنین ظرفیت قابل توجهی می تواند به منظور ساماندهی بزرگترین شبکه دانش بنیان ترویجی در خدمت به بخش کشاورزی و در همکاری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ایفای نقش نماید.
دکتر عبدالرضا خزایی رئیس هیأت مدیره مجمع خبرگان کشاورزی ایران و موسس و مدیرعامل مجتمع کشاورزی، دامداری و دامپروری خزایی در استان خراسان رضوی شهرستان تربت حیدریه، در این نشست به تشریح مفصل فعالیتهای این مجتمع پرداخت و گفت: از سال ۶۲ تا کنون هر سال این افتخار را داشته ام که فرد قهرمان نمونه کشوری در یکی از بخشهای کشاورزی باشم.
رئیس هیئت مدیره مجمع خبرگان کشاورزی ایران با اشاره به فعالیت ها و سوابق خود در تولید بخش کشاورزی از اعلام آمادگی همکاری این مجمع با سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با هم افزایی شکل گرفته گام مهمی در تحول بخش کشاورزی برداشته شود.