رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در بازدید از نمایشگاه قرآن گفت: امسال شاهد نمایشگاهی با محیط دلپذیر، فعالیتهایی بسیار متنوع و فضایی دل باز و متناسب با هر سلیقهای هستیم.
وی ابراز امیدواری کرد برپایی چنین رویدادهایی، مقدمهای برای فهم قرآن و زندگی قرآنی عموم مردم شود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ادامه داد: فضای نمایشگاه تاثیرات زیادی روی جوانان و مخاطبان خواهد داشت. جوانانی که به این فضا میآیند تصویربرداری ذهنی میکنند و این امر باعث پیوند مادامالعمرشان با قرآن میشود.
حداد عادل در بازدید از «بخش جلسات خانگی قرآن»، درباره تاثیر این جلسات، گفت: در قدیم جلسههای خانگی بسیار مرسوم بود و در مدت کوتاهی قرآن را ختم میکردند. بانوان خانهدار به منزل همسایههایی میرفتند که مسلط به قرآن خواندن بودند. این جلسات در محله ما هم با عنوان «مقابله» برگزار میشد.
وی با تاکید بر اهمیت احیای سنت جلسات خانگی قرآن، گفت: نظیر این سنت در هیاتهای دینی هم بوده است. هیاتها سه بخش داشتند: بخش اول قرائت قرآن، بخش دوم سخنرانی و بخش پایانی مداحی و ذکر مصیبت بود. امروز از تمام دستاندرکاران احیای جلسات خانگی تقدیر میکنم.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از ۲۷ فروردین تا ۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.