سوپ یکی از پیش غذاهای پرطرفدار در تمامی دنیاست و طرز تهیه بسیار آسانی دارد، اما طعم خوب آن وابسته به ادویه هایی است که هنگام طبخ استفاده می کنید.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، سوپ یکی از پیش غذاهایی است که نه تنها در کشور ما بلکه در جهان سرو میشود. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، روغن، ادویه و دیگر افزودنیها تهیه میشود. سوپها گزینه خوبی برای هنگام سرما خوردگی هستند، این غذا بسیار آسان بوده و میتوانید آن را بهراحتی در خانه درست کنید. اگر میخواهید طعم سوپ شما خوب و بی نظیر باشد، پیشنهاد میکنیم ادویههایی که در این نوشتار آورده ایم را به سوپ مورد نظر خود اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ترکیبات ادویه انواع سوپ
ادویهها و چاشنیهایی مانند پاپریکا، پودر سیر، فلفل، پونه کوهی خشک، ریحان خشک، گشنیز آسیاب شده، آویشن خشک، زیره سبز و لیمو خشک باعث خوش طعمتر شدن سوپ شما میشوند و به سوپ خواص دارویی و درمانی بالایی میبخشند.
ادویههای لازم برای پخت سوپ جو
ادویههای لازم برای پخت سوپ جو شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه کاری، پودر آویشن و نمک میباشد. ادویه کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.
ادویه سوپ با پایه مرغ
برخی از سوپها بر پایه مرغ بوده و اگر علاقمند به پخت این نوع سوپها هستید، با افزودن ادویههایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز، همچنین جعفری و ریحان خشک طعم سوپ مرغ خود را خوشمزه و برجستهتر کنید.
ادویه سوپ با پایه سبزیجات
برای سوپهایی که بر پایه سبزیجات تهیه میشوند، از ادویههایی مانند نمک، کرفس، پودر جعفری، پودر سیر، مرزنجوش، آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه و مریم گلی استفاده کنيد.
روش نگهداری ادويه ها
ادویه سوپ را کی به غذا اضافه کنیم؟
بهتر است ادویه را در ظرفی تفت دهید و در اواسط پخت سوپ به آن بیافزایید تا طعم آنها جا بیفتد. اگر ادویهها را خیلی زود اضافه کنید، طعم آنها ممکن است از بین برود و در صورت دیر افزودن طعم عمیق و غنی آن را دریافت نخواهید کرد.