یک شرکت خلاق و نوآوری با توانمندکردن زنان بلوچ، سعی در برندسازی هنر سوزندوزی دارد.
خلاقیت و سوزندوزی
شرکت خلاق و نوآوری توسعه هنر و فناوری مکران اکسون در طول ۴ سال فعالیت خود تلاش کرده تا با تمرکز بر روی مدرن شدن و بهروز کردن این هنر، علاوه بر کارآفرینی اجتماعی و توانمندسازی بیشتر زنان بلوچ، نسبت به احیا این صنایع لاق و هنر بومی کشور اقدام کند.
برندسازی و تجاریسازی محصولات
علاوه بر این دغدغههای مهم، مینا شیرانی مدیرعامل شرکت خلاق و نوآوری توسعه هنر و فناوری مکران اکسون، به ضرورتهای برندسازی این محصولات اشاره میکند و میگوید: یکی از اصلیترین تمرکزهای ما بر روی برندسازی و تجاریسازی این محصولات است. تاکنون علاوه بر فروش داخلی این محصولات، نمونههایی نیز به برخی کشورها ازجمله فرانسه، استرالیا، آلمان، امارات و... نیز ارسال شده است.
توانمندسازی زنان ۴ روستا
در این شرکت، ۱۲ نفر به شکل ثابت حضور دارند و ۲۵۰ نفر از زنان ۴ روستای حاشیه زاهدان و دیگر شهرهای سیستان و بلوچستان، توانمندسازی شدهاند و کارهای تولیدی این شرکت را به انجام میرسانند. تلاشها بر این است که تعداد این زنان فعال به ۱۰۰۰ نفر برسد.
نوع همکاری شرکت با این زنان به این صورت است که با تهیه و تحویل مواد موردنیاز به آنها و آموزش طراحی و نقشهای که به آنها داده میشود، زمینه تولید محصول فراهم میشود.
ورود به بازارهای جهانی
شیرانی دغدغه بزرگ شرکت را توسعه برند آن عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا با شناخت بیشتر از استانداردهای جهانی حوزه برندینگ، ضعفهای موجود خود را برطرف کنیم تا بتوانیم با یک برندسازی قوی، به بازارهای جهانی ورود کنیم.
معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری ضمن اعطای تسهیلات به این شرکت، زمینه استقرار آن در پارک علم و فناوری زاهدان را فراهم کرده است.