فرمول بندی و تولید ۱۴ داروی گیاهی دانش بنیان، حاصل تلاش ۱۰ ساله یک شرکت دانش بنیان ایرانی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، طراحی و توسعه فرمولبندیهای جدید در زمینه داروهای گیاهی و دستیابی به کیفیت و اثربخشی بالا و استفاده از طیف وسیع گیاهان دارویی کشور برای سلامت جامعه هدف اصلی این شرکت است.
این شرکت که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر است شربت کالیک را برای درمان برخی از انواع کرونا ویروس، نظیر سارس و ویروس آنفلوانزا و شربت رکولیک را برای تاثیر بر سندرم روده تحریک پذیر تولید و روانه بازار کرده است.
آویشن باغی، انیسون (بادیان رومی)، بابونه آلمانی، تاناستوم (بابونه گاوچشم)، زنجبیل، زیتون، شیرین بیان (لیکوریس)، گل همیشه بهار از جمله گیاهان مورد استفاده در این داروها است.
این شرکت دانش بنیان متخصص در زمینه فرمولبندی و تولید داروهای گیاهی شربتهای رکولیک و کالیک و کالیک اطفال و پپتولیک، کپسولهای میگرافار و هیپوفار و نازوفار، پماد وژل بیزالن و رکوبیزول و شامپوداروهای رکوبیزول و بیزالن را به پایان رسانده و پس از اخذ پروانه ساخت از سازمان غذا و داروی کشور آن را در ابعاد صنعتی تولید کرده و در داروخانههای سراسر کشور در دسترس همگان قرار داده است.
همچنین برای نخستین بار در صنعت داروسازی این شرکت راهنمای استفاده (بروشور) خود را به خط بریل برای استفاده نابینایان عرضه کرده است. این شرکت عناوین «محصول دانش بنیان برگزیده» برای تولید شامپو داروی رکوبیزول در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران، عنوان «شرکت فناور برتر» در بیست و یکمین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران و عنوان «شرکت برتر» در چهارمین جشنواره نوآوری و فن آفرینی را در کارنامه دارد.