رئیس شبکه دامپزشکی کنگان گفت: بیش از ۳ و نیم تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان بهداشت در کشتارگاههای دام شهرستان کنگان تولید شده است.
وی گفت: در این کشتارگاه ناظر بهداشتی به صورت دائم حضور داشته و بر روند کشتار نظارت دارد.
رضایی افزود: با توجه به خطر بیماریهای مشترک در کشتارگاهها با رعایت فرایند بهداشتی و نظارتهای مستمر اقدام به کشتار دام میشود و این امر نقشی مهم در عرضه گوشت سالم به شهروندان دارد.
وی از شهروندان محترم خواست گوشت مصرفی خود را حتما از مراکز عرضه مجاز تهیه کرده و به برچسپ کشتارگاه و مهر دامپزشکی بر روی لاشه توجه کنند. همچنین شهروندان در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز دام میتوانند موارد را به شبکه دامپزشکی کنگان با شماره ۱۵۱۲ و ۳۷۲۲۴۵۲۷ اطلاع دهند.