در آستانه بهار و سال نو بازار خرید شیرینیهای سنتی یزد داغتر از همیشه است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، مسئول یکی از واحدهای تولید شیرینی در یزد گفت: در آستانه نوروز کار این واحد تولیدی چندین برابر شده است.
منتظری با اشاره به تولید بیش از ۴۰ نوع شیرینی در این واحد، افزود: ۱۳ نوع شیرینی مخصوص رژیمی و دیابتیها هم در این واحد تولید میشود.
وی ادامه داد:بیش از ۲۰۰ کارگر در این واحد تولیدی شیرینیهایی با بهترین کیفیت تولید میکنند.
مسئول این واحد تولیدی شیرینی گفت: مهمترین اصل شیرینی سازهای یزدی رضایت مشتری است و آنها با استفاده از مواد مرغوب وبا کیفیت این شیرینیها را تولید میکنند.
منتظری افزود: شیرنیهای سنتی یزد علاوه بر استانهای دیگر به خارج از کشور هم صادر میشوند.