پخش زنده
امروز: -
نماینده دولت در راه اندازی نهضت احیای واحدهای اقتصادی گفت: احیای شش هزار واحد اقتصادی راکد و نیمه فعال کشور در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۱ قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید امیر حسین مدنی در بازدید از شهرک صنعتی شهرستان هامون سیستان و بلوچستان با اشاره به شناسایی ۴۳ هزار واحد راکد و نیمه فعال در کشور از زمان تشکیل دبیرخانه نهضت تاکنون گفت: هم اکنون از طریق فرمانداریها و مسئولان شهرکهای سراسر کشور این اطلاعات درحال تکمیل است و پیش بینی می شود این تعداد بیش از ۷۰ هزار واحد در کشور باشد.
نماینده دولت در راه اندازی نهضت احیای واحدهای اقتصادی با بیان اینکه احیای واحدهای اقتصادی از اولویتهای دولت سیزدهم است تاکید کرد: این واحدها در حوزه های صنعتی ، کشاورزی، معدنی و خدماتی است که در مقیاس های خرد، کوچک، متوسط و یزرگ بنا به دلایل اقتصادی، مدیریتی، فناوری، حقوقی و مالی در طول سالیان قبل به تعطیلی کشیده شده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با توجه به اولویت نهضت در احیای واحدهای واقع در روستاها و مناطق محروم گفت: با برنامه ریزی شده، پیش بینی می شود در سال پیش رو حداقل دو هزار واحد تعطیل شده صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدماتی در روستاها احیا شود.
مدنی سرمایه گذاری لازم برای احیای شش هزار واحد برنامه ریزی شده در سال آتی را حدودا ۲۷ هزار میلیارد تومان اعلام و تاکید کرد: این سرمایه گذاری توسط دولت، نهادها و بخش خصوصی به صورت سرمایه گذاری و تسهیلات خواهد بود و پیش بینی میشود این میزان ، سبب احیای ۱۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه راکد در کشور و ایجاد ۶۰ هزار شغل مستقیم شود.
نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی با اشاره به پیوستن صندوق کارآفرینی امید به نهضت احیا گفت: در روزهای آینده با امضای تفاهم نامه های جدید، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ، بنیاد مستضعفان و بسیج سازندگی نیز به این نهضت خواهند پیوست.
وی گفت: اساس کار این نهضت بر پایه سرمایه گذاری بخش خصوصی و مردم طراحی شده و هم اکنون با شیوه های متعدد تامین مالی ، حدودا ۱۰ تیم تخصصی مالی، دانشگاهی، دانش بنیان و صنعتی مشغول همکاری با نهضت هستند و بر این اساس در ۴۵ روز گذشته ۱۰۵ واحد اقتصادی به چرخه تولید برگشته اند.
مدنی تاکید کرد: احیاگران، اساس و پایه نهضت هستند که پیش از هر کار با بررسی ساختارهای مالی، حقوقی و فناوری بنگاههای تعطیل شده و مزیت ها و بازار مترتب ، اقدام به عارضه یابی دقیق واحدها خواهند کرد.
وی همکاری با پارکهای علم و فناوری دانشگاهها، صندوق های سرمایه گذاری خصوصی و پیشران های بزرگ صنعتی و معدنی همراه با مشارکت بانکها را از جمله راهکارهای نهضت جهت احیای واحدهای اقتصادی دانست.