۹۰۰ تُن قارچ خوراکی دکمهای، سالیانه در جویبار تولید و روانه بازار میشود.
غلامرضا سعیدی افزود: شهرستان جویبار در سطح استان رتبه دوم تولید این محصول را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به فعالیت ۱۱ کارگاه سنتی مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ افزود: یک شرکت تولیدی و صنعتی قارچ این شهرستان، سالانه ۷۰۰ تُن قارچ تولید و ۵۰ نفر در آن فعال هستند.
سعیدی با بیان اینکه متقاضیان میتوانند، با ثبت نام در سامانه بهین یاب از تسهیلات راه اندازی پرورش قارچ بهرهمند شوند گفت: پارسال ۳واحد تولیدی پرورش قارچ در بخش مشاغل خانگی ۸۵۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند.
گفتنی است قارچ به عنوان یکی از سالمترین مواد غذایی با توجه به نداشتن چربی و کلسترول، وجود هیدرات کربن، آب و فیبر جایگزین مناسبی در ترکیبات رژیم غذایی مبتلایان به دیابت است.