در آستانه نوروز، برخی با خلاقیت و سبز کردن گونه های مثمر، سبزه عید را جاودانه می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی هم استانی ها، سالانه بیش از ۳۰ تن گندم و حبوبات برای سبزه گذاشتنِ عید نوروز مصرف می کنند در حالیکه می توانند با جایگزینی هسته میوه ها، تخم سبزی ها و دیگر بذرهای مثمر، هم از نابودی این سرمایههای راهبردی، جلوگیری و هم فضای استان را آکنده از نهال های میوه کنند.
این ۳۰ تن محصول و سرمایه راهبردی، دور ریز می شود در حالی که می تواند دستکم برای سبز کردن ۱۵۰ هکتار گندمزار استان به کار برود.