لواشک کیوی؛ سرشار از انواع ویتامینها
لواشک یکی از تنقلات محبوب است و از خوشمزهترین انواع لواشکها میتوان به لواشک کیوی اشاره کرد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، جالب است بدانید کیوی سرشار از ویتامین C ،A و ویتامینهای B۱ و B۲ و B۳ است.
این میوه کم کالری دارای پتاسیم و منیزیم بسیاری است و برای برخی سرطانها و بیماریهای قلبی نيز بسیار مفید است.
همچنين کیوی یکی از پرخاصیتترین میوههایی است که میتوان خوشمزهترین لواشکها را از آن تهیه کرد.
مواد لازم برای درست کردن لواشک کیوی:
- کیوی: ۲ کیلو گرم
- شکر: به اندازه نیاز
نکته: اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد.
دستور تهیه لواشک کیوی:
- کیوی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید. سپس آن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیوی آب بيندازد و با همان آبش کم کم نرم و پخته شود.
- ملس شدن مزه لواشک کیوی
در حین پخت به اندازه دلخواه می توانید به کیویها شکر اضافه کنید تا مزه ملسی به لواشک بدهید.
- ترش شدن مزه لواشک کیوی
کسانی که مزه ترش لواشک را دوست دارند می توانند اصلا به کیوی شکر اضافه نکند.
- وقتی آب کیوی کاملا تبخیر شد و کیوی پخت، آن را با گوشت کوب له کنید.
- کف یک سینی را با نایلکس بپوشانید و کیوی له شده را روی سینی پهن کنید و اجازه دهید تا مایه لواشک خشک شود.
- راهکارهای خشک کردن لواشک کیوی
برای خشک کردن لواشک می توانید از دستگاه میوه خشک کن، شوفاژ، رادیاتور و یا فر هم استفاده کنید به این شکل که فر را روشن کنید و بعد از اینکه گرم شد آن را خاموش کنید و سینی لواشک را داخل آن قرار دهید.
این کار را چند بار انجام دهید تا لواشک در اثر گرمای غیر مستقیم فر خشک شود و نسوزد. حتی برای خشک کردن لواشک می توانید از حرارت خیلی پایین بخاری هم استفاده کنید.
- لواشک را پس از خشک کردن به اندازههای دلخواه ببرید و مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد لواشک کیوی
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.
- لواشک کیوی را میتوانید به عنوان میان وعده ميل کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.