مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد: جشنواره خوراک فرصتی برای معرفی ظرفیتهای یزد است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز یزد، احمد آخوندی در نشست با مسئول کمیته گردشگری خوراک با بیان اینکه غذای سنتی یزد نیازمند ساماندهی است اظهار کرد: یکی از اقداماتی که میتواند باعث ساماندهی خوراکهای سنتی و بومی یزد شود برگزاری جشنواره خوراک است.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنوارهها در معرفی ظرفیتهای موجود بسیار موثر است گفت: جشنواره خوراک نیز فرصت و ظرفیت موثری برای معرفی خوراک و جاذبههای خوراکی است.
آخوندی با بیان اینکه از برگزاری جشنواره خوراک در یزد حمایت میکنیم، گفت: باید برای معرفی ظرفیتهای خوراک یزد استفاده از خوراکیهای بومی و سنتی را ترویج کنیم.
وی با بیان اینکه یزد سرشار از خوراک و فرهنگ و آیین و رسوم این خوراکهاست گفت: خوراکیهای یزد عموما جاذبههای قابل توجهی هستند که بسیاری از آنها پشتوانه فرهنگی و آداب و رسوم بومی را به همراه دارد و حفظ این خوراکیها میتواند در فرهنگسازی و حفظ آداب و رسوم یزد نیز موثر باشد.