۳ رویداد و جشنواره خوراک اصیل کرمانشاهی برگزار می شود
مدیر ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه از برگزاری ۳ رویداد و جشنواره خوراک اصیل کرمانشاهی خبر داد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، امید قادری مدیر ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با اشاره
به آنکه استان کرمانشاه آمادگی پذیرش مسافران تابستانی را دارد، گفت: تمام اماکن و تاسیسات گردشگری با رعایت پروتکلهای بهداشتی باز و فعال هستند. ممنوعیتی برای سفر به کرمانشاه وجود ندارد. البته نظارتها را در روزهای تعطیل بیشتر میکنیم تا تمام پروتکلهای بهداشتی رعایت شود.
قادری با تاکید بر اینکه از کنگاور تا قصر شیرین تمامی اماکن گردشگری و خدمات رسان مسافری باز و پذیرای بازدیدکنندگان هستند تصریح کرد، طی نظارتهای انجام شده در ماههای گذشته بیش از ۱۶ واحد اقامتی از جمله خانه مسافرها پلمپ شدهاند و بیش از ۴۰۰ مورد نیز اخطار دریافت کردند که بخش خانه مسافرها و رستورانها بیشترین آمار دریافت کننده اخطار را به خود اختصاص دادهاند.
او همچنین از برگزاری ۳ رویداد و جشنواره خوراک اصیل کرمانشاهی خبر داد و گفت: از آنجایی که کرمانشاه ظرفیتهای بسیاری در حوزه خوراک دارد، به منظور تکمیل پرونده برای ارسال به یونسکو، برنامه برگزاری این رویداد در دست بررسی است
قادری در ادامه گفت: در همین راستا چندین برنامه از جمله برگزاری کارگاه آموزشی خوراک کرمانشاهی، تهیه استارتاپ گردشگری خوراک و تجاریسازی آن و نیز برگزاری دومین جشنواره گردشگری خوراک کرمانشاهی (کوانگ) از جمله برنامههایی هستند که برای سال ۹۹ در نظر گرفته شدهاند.