متخصصان مصرف برخی از دمنوش ها را در کاهش عوارض کرونا بعد از ابتلا ء موثر می دانند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
مروتی گفت: استفاده از سوپ و سبزیجاتی همچون هویج، زعفران، روغن زیتون و سبزیجات تازه مانند جعفری و گشنیز برای کاهش این عوارض توصیه میشود.
وی افزود: برای سرفههای بیماران کرونایی بهتر است یک قاشق مربا خوری به دانه را در یک لیوان آبجوش خیس و هر نیم ساعت دو قاشق غذا خوری از آن را مصرف کرد.
این متخصص طب ایرانی افزود: دمنوش پنیرک و ختمی نیز روزی ۳ بار برای جلوگیری از سرفه توصیه میشود.
مروتی با بیان اینکه برای درمان بدن درد بیماران کرونایی دمنوش چوب دارچین و عسل تاثیر گذار است گفت: برای تهیه این دمنوش چوب دارچین را به مدت ۸ تا ده دقیقه در دو لیوان آب بجوشاند و آنرا با یک یا دو قاشق عسل میل کنید.
وی همچنین توصیه کرد: ماساژ بدن با روغن بابونه، روغن نعناع و روغن زنجبیل به تسکین درد بدن کمک میکند.
مروتی با بیان اینکه شربت انار و نعناع تازه به همراه عسل برای درمان بی اشتهایی و مشکلات گوارشی مناسب است گفت: به جای عرق نعنا از چند شاخه نعنا تازه استفاده شود و در فصولی که انار در دسترس نیست به جای آن میتوان از رب انار قبل از هر غذا استفاده کرد.
وی گفت: همچنین مصرف هر ۸ ساعت یکبار ترکیب یک لیوان آب سیب و یک لیوان آب زرشک و یک قاشق عسل میتواند بی اشتهایی را درمان کند.