پخش زنده
امروز: -
بهترین دمنوش های لاغری شکم و پهلو را بشناسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ امروزه به علت داشتن سبک زندگی ناسالم بسیاری از افراد دچار چاقی و اضافه وزن هستند. برای درمان این مشکل تغذیه سالم و ورزش پیشنهاد می شود. اما راهکار ساده مصرف گیاهان دارویی است.
کاهش وزن مان هم کمک میکند.
بهترین دمنوش های لاغری شکم و پهلو شامل دمنوش زنجبیل، دمنوش زیره، دمنوش چای سبز، دمنوش سیب و دارچین و دمنوش رازیانه است.
دمنوش زنجبیل:
دمنوش زنجبیل کالری ندارد و مصرف آن میتواند تا مدت طولانی شما را سیر نگه دارد. این دمنوش سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و باعث کالری سوزی می شود.
برای تهیه آن ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقه های نازک ببرید. داخل یک قوری کوچک، مقداری آب جوش بریزید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. سپس این دمنوش را با عسل یا نبات میل کنید.
دمنوش زیره:
مصرف دمنوش زیره، چربی های شکم را از بین میبرد و موجب افزایش سوخت و ساز (متابولیسم) بدن می شود.
برای تهیه آن ابتدا باید زیره را آسیاب و یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مانند چای دم کرد. برای کاهش وزن بهتر است نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی این دمنوش را با یک قاشق عسل و آب لیمو میل کنیم.
دمنوش چای سبز:
چای سبز به دلیل داشتن مادهای به نام پلی فنل باعث تسریع روند لاغری میشود. همچنین مصرف آن باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و حرارت درونی بدن را افزایش میدهد.
دمنوش به:
به سرشار از فیبر است و سبب تقویت سیستم گوارشی می شود. همچنین میزان کلسترول، چربی اشباع و سدیم موجود در این میوه بسیار ناچیز است. توصیه می شود برای گرفتن بهترین نتیجه، دمنوش به را در تمام طول روز طبق یک برنامه مشخص میل کنید.
دمنوش سیب و دارچین:
دارچین به سبب خاصیت چربی سوزی که دارد به عنوان ماده مؤثر در لاغری شناخته شده است.
برای تهیه آن ابتدا باید یک عدد سیب را رنده و به همراه یک قاشق مرباخوری دارچین و چند عدد هل داخل قوری به مدت ۳۰ دقیقه دم کرد. وقتی دمنوش آماده شد، آن را داخل یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و با عسل میل کنید.
دمنوش رازیانه:
مصرف دمنوش رازیانه سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و اشتها را از بین می برد. این دمنوش ادرارآور است.
برای تهیه آن باید یک قاشق چای خوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری و مقداری آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.