رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از تشدید نظارتهای بهداشتی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز در جزیره کیش خبر داد.
وی گفت: در این طرح ۱۲ بازرس بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی آرایشی و بهداشتی نظارت میکنند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش، اضافه کرد: ساکنان و گردشگران برای حفظ سلامت خود و کمک به کارشناسان بهداشت و درمان، دستورالعملهای بهداشتی شامل رعایت فاصله گذاری، استفاده صحیح از ماسک، دوری از تجمعات را رعایت کنند و با تکمیل واکسیناسیون خود و کودکان ۵ تا ۹ سال بتوانند از گسترش ویروس کرونا در جزیره جلوگیری کنند تا نیازی به اجرای محدودیت و یا تعطیلی اماکن تفریحی و گردشگری نشوند.
دکتر رضانیا با اشاره به حضور گسترده میهمانان نوروزی و گردشگران در جزیره گفت: بازرسان مرکز توسعه سلامت کیش در قالب ۶ تیم دو نفره از اماکن حساس در ایام نوروز بازدید خواهند کرد.
وی افزود: رستوران، اغذیه فروشی، هتل، فستفود، نانوایی، بیرونبرها و مراکز عمده فروشی مواد غذایی از واحدهای زیر مجموعه این طرح هستند.
دکتر رضانیا افزود: هدف از اجرای این طرح، پیشگیری از چرخه انتقال کرونا، بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز است.
وی گفت: بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضهکننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.
دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: این گروهها موظف هستند پوشش نظارتی کامل را بر اماکن اقامتی و مراکز تهیه توزیع و فروش موادغذایی به خصوص مراکز و اماکن حساس داشته باشند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است.