مدیر امور طیور، سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زنجیره گوشت مرغ در استان با هدف افزایش بهره وری، بهبود فضای کسب و کار، توسعه اقتصادی ایجاد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز خراسان شمالی؛مدیر امور طیور، سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زنجیره گوشت مرغ در
علیرضا صادق افزود: زنجیره گوشت مرغ استان از ظرفیت بسیارخوبی برخوردار شامل کشتارگاه طیور به ظرفیت ۶ هزار قطعه در ساعت، دو کارخانه خوراک دام و طیور به ظرفیت ۹۲ هزار و ۵۰۰ تن در سال، واحدهای پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه در هر دوره، تونل انجماد ۳۵ تنی و سردخانه به ظرفیت هزار تن است.
وی گفت: این زنجیره دارای خط توزیع و انتقال گوشت مرغ با کامیونتهای معمولی و یخچال دار با ظرفیت ۵۰ تن روزانه و واحدهای مرغداری مشارکتی زیر پوشش زنجیره در استان ۱۲ واحد به ظرفیت ۲۵۲ هزار قطعه در دوره و در استان خراسان رضوی ۳۷ واحد به ظرفیت ۸۸۳ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره است.
به گفته صادق با پیگیریهای سازمان جهاد استان و همراهی و مساعدت دستگاههای مربوطه فاز یک پرورش مرغ مادر گوشتی این زنجیره با ظرفیت ۲۳ هزار قطعه در شهرستان شیروان با حضور وزیر وقت جهاد کشاورزی به بهره برداری رسید و در مرحله تولید است که سالانه حدود چهار میلیون قطعه جوجه تولید خواهد داشت.
افزایش ۱۴.۵ درصدی جوجه ریزی در مرغداریها
مدیر امور طیور، سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه اضافه کرد: جوجه ریزی در ۱۰ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در
سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۳۱ کیلوگرم است.
۱۰۲ واحد فعال مرغ داری با تولید ۲۱ هزار تُن گوشت در استان وجود دارد.