پخش زنده
امروز: -
بیش از یک میلیون قطعه مرغ در چهارمحال و بختیاری آماده کشتار است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح تولید مازاد گوشت مرغ در سطح استان از ۲۹ آذر آغازشده است و مجموع مرغ آماده کشتار در حال حاضر در استان یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۶۳۰ قطعه است.
عطا الله ابراهیمی افزود: پیشبینی میشود ۲ هزار و ۵۷۹ تن گوشت مرغ حاصل شود.
وی؛ درخصوص افزایش تولید گوشت مرغ در استان، گفت: هشت تشکل فعال مرغ گوشتی در این استان فعالیت میکنند که در شهرستانهای لردگان، شهرکرد، فارسان، چلگرد، اردل، بروجن و خانمیرزا توزیع شدهاند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه جمعا ۲۳۶ واحد پرورش طیور با ظرفیت ۵ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۱۰۸ در چهارمحال و بختیاری فعالیت میکنند، افزود: این واحدها شامل پرورش مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، پرورش مرغ تخم گذار، پرورش شترمرغ و پرورش بوقلمون هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: میزان نیاز سالیانه، براساس ظرفیت رسمی نهادههای دامی (ذرت و کنجاله سویا) برای زیر بخش طیور در استان جمعا ۱۰۶ هزار و ۶۹۶ تن شامل ۷۰ هزار و ۸۳۵ تن ذرت و ۳۵ هزار و ۸۶۱ تن کنجاله سویا است.
ابراهیمی گفت: همچنین میزان نیاز روزانه، براساس ظرفیت رسمی نهادههای دامی (ذرت و کنجاله سویا) برای زیر بخش طیور در چهارمحال و بختیاری جمعا ۲۹۲ تن شامل ۱۹۴ تن ذرت و ۹۸ تن کنجاله سویا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه میزان افزایش جوجهریزی در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است، گفت: جوجهریزی امسال ۱۳ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۲۷۷ است.
ابراهیمی افزود: از ابتدای دی ماه تا بیست و پنجم این ماه، کشتار مرغ براساس آمار دامپزشکی در چهارمحال و بختیاری یک هزار و ۷۹۶ تن بوده و میانگین کشتار روزانه نیز ۷۲ تن گزارش شده است.
وی با تاکید بر برنامههای سازمان جهاد کشاورزی برای جلوگیری از خسارات وارده به مرغداران در اثر ترافیک شدید مرغ، گفت: برنامهریزی و پیگیری برای انعقاد قرارداد بین اتحادیه مرغداران استان و شرکت پشتیبانی امور دام جهت خرید مرغ منجمد، تامین بخشی از مرغ استانهای کرمان، اصفهان و هرمزگان و انجماد بیش از ۱۵۸ تن مرغ ازجمله این اقدامات هستند.