در آخرین نتایج پایش کارشناسی کیفیت نان کشور با تلاش مسئولان کنترل کیفی ادارات کل غله وخدمات بازرگانی استانها ویژگیهای نان باکیفیت حاصل شده است.
مدیرکنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان افزود: سطح زیرین نان ضرورت دارد یکنواخت و بدون علائم سوختگی، خمیری و پارگی و از رنگ طبیعی مخصوص برخوردار باشد و بافت نان به راحتی در اثر کشیدن پاره شده و راحت لقمه شود.
وی، جویدگی راحت بدون صرف کردن فشار وانرژی زیاد، عطر وبوی مخصوص و عاری از طعم و مزه غیرعادی را از دیگر ویژگیهای نان مطلوب و باکیفیت برشمرد و گفت: در فرآیند پخت نان مصرف جوش شیرین در آرد دستی، رومال وخمیر نانهای سنتی و همچنین استفاده ازجوهر قند در مراحل تولید نان سنتی غیر مجاز است.
اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان از تجهیزات به روز آزمایشگاهی در سنجش و ارزیابی گندم، آرد ونان و... برخوردار است.