دبیر نشست هماندیشی اندیشکدههای مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در یک بازه زمانی ۱۰ ساله به ایستگاه پایانی نزدیک شد و در آستانه تقدیم خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار داریم تا بعد از تأیید و ابلاغ معظمله اجرای آن آغاز شود.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هزار صفحه منابع و بیش از پنج هزار نقد، نظر و پیشنهاد برای تهیه این سند جمع آوری شده همچنین از سال گذشته تاکنون ۲۵۰ جلسه شورای عالی، ۱۰۰ جلسه شورای تلفیق، ۲۵۰ جلسه شورای معاونان، هزار و ۲۷۵ نشست در اندیشکدههای مختلف، ۲ هزار و ۵۰۰ جلسه در کارگروهها و ۱۰ همایش برگزار شده است.
دبیر نشست هم اندیشی اندیشکدههای مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: از امتیازات این سند که هنوز ابلاغ نشده، این است که تمهید برای اجرای سند و تهیه نقشه راه اجرا در دستور کار قرار دارد به طوری که تقسیم کار ملی، نظارت و پایش و به روز رسانی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دیده شده است.
آقای اکبرزاده به ضرورت گفتمانسازی و تبیین مفاد سند اشاره کرد و افزود: سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را صرفا یک سند حاکمیتی نمیدانیم بلکه این سند، میثاق مشترک ملی میان مردم و نظام است.
وی به نقش اندیشکدهها در تبیین و گفتمانسازی سند اشاره و خاطرنشان کرد: اکنون از مرحله نقد و اصلاح مفاد سند عبور کردیم و در آستانه ابلاغ و اجرای آن قرار داریم بنابراین تشریح و تبیین، گفتمانسازی ضرورت دارد همچنین فهم مشترک اعضای اندیشکدهها برای انتقال پیام مشترک گزارههای سند ضروری است.
وی گفت: یازدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار میشود و تا پایان بهمن ماه فرصت ارایه چکیده مقالات فراهم شده است.