رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بر لزوم رصد و پایش مستمر و روزانه ۴ هزار و ۷۳۸ واحد نانوایی فعال در استان تاکید کرد .
اکبر کرامتی در این جلسه بر ضرورت افزایش تولید صنعتی نان برای جلوگیری از هدر رفت و دور ریز نان و مدیریت بهینه مصرف آرد در واحدهای نانوایی تاکید کرد.
کرامتی اظهار کرد: از کارخانجات تولید آرد نان استان که تمایل به تولید صنعتی نان دارند ، با اعطای تسهیلاتی از محل اعتبارات تبصره ۱۸ جهت کمک به راه اندازی تجهیزات مورد نیاز در این زمینه استقبال و حمایت می کنیم .
وی خاطر نشان کرد: با تولید نان صنعتی و فرهنگ سازی مصرف آن میتوان از ضایعات نان جلوگیری کرد و با کنترل بهتر قیمت محصول و رقابتی بودن آن، این امر سبب ساماندهی پخت نان میشود.
کرامتی افزود: نیاز است بازرسین با مراجعه حضوری و مستمر به واحدهای نانوایی علاوه بر رصد آیتم های مشخص در این بازرسی ها ، اطلاعات و نحوه فعالیت این واحدها را در پرونده الکترونیکی مخصوص هر واحد جهت تسهیل در دسترسی در این زمینه ثبت کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال باید به صورت مستمر فعالیت واحدهای مرغداری گوشتی، نانوایی ها و به طور کلی نحوه توزیع کالاهای اساسی در سطح بازار استان رصد و با تشدید بازرسی و نظارت ها ، با حساسیت بیشتری در این زمینه اقدام شود.
رییس قرارگاه تامین امنیت غذایی استان با اشاره به برگزاری ۱۸۶ جلسه کاری در سطح استان و شهرستانها از زمان تشکیل قرارگاه تا کنون ، گفت : اکیپ های بازرسی قرارگاه تامین امنیت غذایی استان تنها در طی یک هفته گذشته یکهزار و ۷۹۵ مورد از نحوه توزیع کالاهای اساسی در سطح بازار استان بازرسی و نظارت کرده اند که برای ۱۳۳ مورد پرونده تخلف تشکیل شده و ۲۱ مورد نیز شکایات مردمی دریافت کردیم.
وی تاکید کرد: تعداد ۷۶ اکیپ بازرسی قرارگاه تأمین امنیت غدایی بر سطح بازار اقلام پر مصرف و کالاهای اساسی مردم به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش بازار استان هستند.