با راه اندازی سامانه سیفا از دو ماه گذشته و رصد عرضه و تقاضای آرد و نان در استان اصفهان، هیچ گونه مشکل و کمبودی در زمینه تامین آرد و نان نیست.
محسن ضیایی افزود: در کمیته آرد و نان استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مقرر شد که موجودی گندم همه شهرستانها به صورت هفتگی و ماهانه بر اساس مستندات بررسی و در صورت وجود کمبود مشکل حل شود.
وی تاکید کرد: کارگروه موظف است به بحث تامین آرد صنعتی مورد نیاز برای تولید نشاسته، ماکارونی، رشته و بیسکوییت نیز ورود و کمبودها در این حوزه را نیز رفع کند.
در استان اصفهان پنج هزار واحد نانوایی مطابق با استانداردهای ملی فعال است که هر واحد نانوایی تامین نان هزار و ۵۰۰ مشتری را پوشش میدهد.