پخش زنده
امروز: -
دستگاه پخت سیار نان خانگی در اصفهان طراحی وساخته شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: این دستگاه دایرهای شکل به وزن ۲۵۰ کیلوگرم دارای باند تنور چدن و با ارتفاع یک متر طراحی شده و در مواقع حوادث مترقبه از جمله سیل و زلزله کاربرد دارد.
محسن ضیائی افزود: با استفاده از این دستگاه که از مصرف پایین برق و گاز برخوردار است، در هر دو دقیقه ۱۰ قرص نان گرد سنتی محلی ایران پخته میشود.
وی، قابلیت حمل و جابجایی آسان ، سیار بودن گفت: این دستگاه باحمایت سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان طراحی وتولید شده است.
محمدرضا خواجه مسوول دپارتمان نان دانشگاه علوم پزشکی در اصفهان ومجری این طرح، اصفهان را قطب تولید نان سبوس دار کشور و تولید ماشین آلات صنعتی پخت نان در کشور معرفی کرد و گفت: برای آموزش تخصصی نانوایان در مناطق مختلف این دستگاه طراحی شده تا به روزترین روشهای پخت نان خانگی به علاقهمندان ارائه شود.
نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و مدیر باشگاه هواداران نان کامل، هزینه طراحی وساخت این طرح ابتکاری را ۳۰۰ میلیون ریال برشمرد و افزود: همچنین فرآیند پخت سریع و سیار نان با کیفیت و استانداردهای لازم، جابجایی و مونتاژ آسان قطعات از قابلیتهای این دستگاه نانوایی است.
محمدرضا خواجه گفت: دستگاه سیار پخت نان خانگی سبوس دار در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی غلات آرد و نان در تهران رونمایی میشود.
این رویداد اقتصادی با هدف حفظ سلامت و امنیت مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان همراه با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ستاد کرونا ۳۱ شهریور تا ۳ مهر ماه در شرکت نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.