معاون برنامهریزی و توسعه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: این سازمان مسوولیت نظارت بر فرایند پرداخت و تحقق اهداف تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را به عهده دارد و بر همین اساس پایش واحدهای بهرهمند از این تسهیلات در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، فیروز عقبایی اظهار داشت: در این طرح پنج هزار و ۴۵۸ واحد بهرهمند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان سرشماری و پایش میشود.
وی افزود: طرح آماری سرشماری واحدهای بهرهمند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان با هدف آسیب شناسی، هدایت صحیح منابع مالی و تسهیلاتی برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید آغاز شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: هدف اصلی پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی ایجاد اشتغال و افزایش تولید در مناطق هدف با استفاده از منابع مالی و تسهیلاتی صندوق توسعه است.
وی ادامه داد در این راستا چهار دستگاه اجرایی اداره کل صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و نیز اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ماموریت شناسایی و معرفی واحدهای اشتغالزا را به عهده داشتند.
عقبایی اضافه کرد: طرح پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ با عاملیت بانک کشاورزی، پست بانک، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید صورت گرفت.
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان افزود: این تسهیلات بصورت سرمایه ثابت برای طرحهای ایجادی و توسعهای و بصورت سرمایه در گردش برای تثبت تولید و اشتغال به واحدهای تولیدی پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: سهم کردستان از این تسهیلات ۴۸۰ میلیارد تومان برای پنج هزار و ۴۵۸ طرح با اشتغالزایی هشت هزار و ۸۳۷ نفر است.
عقبایی با اشاره به اینکه بر اساس قانون، سازمان مدیریت و برنامه ریزی مسوولیت نظارت بر فرآیند پرداخت و تحقق اهداف تسهیلات پرداختی را به عهده دارد، گفت: بر همین اساس سازمان دارای اختیاراتی است که در راستای این اختیارات تمام شماری و احصای نقاط قوت و ضعف اجرای طرح را در دستور کار قرار داده است.
وی تاکید کرد: سرشماری واحدهای بهرهمند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به منظور اصلاح قانون و کارآمدی مطلوب تسهیلات در سالهای آینده هم، در دستور کار قرار گرفته است.
معاون برنامهریزی و توسعه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان تاکید کرد: همانگونه که از عنوانش پیدا است پایداری اشتغال و تولید ایجاد شده ناشی از پرداخت این تسهیلات از اهداف اصلی بوده و همین مساله بیانگر ضرورت دقت در رصد اجرای طرح توسط مجریان و بویژه تحقق اشتغال تعهد شده توسط مجریان است.
۲۳ آمارگیر، ۱۲ بازبین، ۵ کارشناس و در مجموع بیش از ۷۰ نفر به مدت یک ماه در سطح استان کردستان مسوولیت شناسایی، سرشماری، داده آمایی، بازبینی و استخراج اطلاعات واحدهای بهرهمند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را به عهده دارند.