معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور روند آموزشهای حضوری در مدارس استثنایی را تشریح کرد.
وی افزود: میانگین تعداد دانشآموزان در مدارس آموزش و پرورش استثنایی حدود ۵۰ نفر و در هرکلاس درس حدود شش نفر است، بنابراین امکان فاصله گذاری و آموزش حضوری در مدارس استثنایی نسبت به مدارس عادی فراهمتر است.
معاون وزیر با اشاره به تصمیم اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا و تأکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی کامل مدارس گفت: مطابق شیوه نامه ارسالی از وزارتخانه، معلمان باید ساعات موظف خود را در مدرسه حضور داشته باشند و اگر هم قرار باشد بنا به شرایط، آموزشی به صورت مجازی ارائه شود، از همان کلاس درس، آموزش مجازی به گروههایی که نمیتوانند در مدرسه حاضر شوند ارائه تا شرایط برای استقرار کامل دانشآموزان در مدرسه فراهم شود.
وی افزود: در شرایط خاص و در صورتی که تعداد دانش آموزان یک کلاس زیاد باشند اختیار گروه بندی این دانش آموزان برای آموزشهای حضوری به مدارس واگذار شده است.
آقای طریفی تصریح کرد: به عنوان مثال اگر امکان برگزاری کلاس درس پنج نفره در گروههای چندمعلولیتی یا طیف اوتیسم فراهم نباشد، مدارس میتوانند کلاسها را دو و سه نفره کرده و امکان حضور گروه بندی شده دانش آموزان را فراهم کنند.
آقای طریفی حسینی با تأکید بر اینکه آموزش مجازی تعطیل نخواهد شد و در کنار آموزش حضوری ادامه خواهد یافت، گفت: تأکید بر آموزشهای حضوری است، اما اگر شرایط حضور برخی دانش آموزان با نیازهای ویژه به دلیل شرایط خاص این دانش آموزان فراهم نباشد، مدارس باید شرایط آموزش مجازی را برای این دانش آموزان فراهم سازند.