استاندار کرمان گفت: در حال حاضر به ۱۲۰ روستا دسترسی زمینی وجود ندارد، اما خدمات رسانی هوایی به این مناطق انجام میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای زینی وند در ارتباط تصویری با خبر ۲۱ شبکه یک سیما افزود: با توجه به وسعت مناطق سیل زده استان کرمان، صعب العبور بودن و باتلاقی بودن حاشیه جازموریان در حال حاضر به ۱۲۰ روستا دسترسی زمینی وجود ندارد، اما خدمات رسانی هوایی به این مناطق انجام میشود.
وی ادامه داد: امروز حدود ۶ بالگرد از ارتش، سپاه و هلال احمر در منطقه به امداد رسانی هوایی مشغول بودند و همچنین گروههای آفرود، موتورسوار کار امدادرسانی را انجام میدهند.
آقای زینی وند گفت: امیدواریم به زودی به این روستاها دسترسی پیدا کنیم، ولی حجم باتلاق که در دشت جازموریان وجود دارد ممکن است تا روزهای آینده دسترسی آسان به برخی روستاها را برای ما سخت کند.
استاندار کرمان خاطر نشان کرد: منطقه جنوب کرمان یک منطقه سیل خیز است، چون دشتهای عظیم سیلابی و تالاب وسیع جازموریان را دارد که سالها خشکسالی را تجربه کرده است، حجم بارندگی در بعضی از شهرستانها طی دو بارندگی اخیر به ۵۰۰ میلی متر رسیده است همچنین در برخی از کوها در بارندگی سه شنبه شب تا ۲۸۰ میلی متر بارندگی داشتیم بنابراین جلوگیری از این وقایع کار سختی است.
آقای زینی وند تصریح کرد: تدابیر خوبی اندیشیده شده است و در حال انجام کارهای اورژانسی برای سیل بندها و لایروبی هستیم که باید طی ۱۰ روز انجام شود، چون احتمال بارندگی در آینده وجود دارد.
استاندار کرمان گفت: بر اساس مصوبه ستاد بحران باید یک مطالعه چند وجهی طولانی مدت در اسرع وقت شروع کنیم و با چند اقدام اساسی که اعتبار قابل توجهی نیاز دارد بخشی از سیلاب را دفع کنیم که به این وسعت در آینده خسارت وارد نشود البته برخی از مناطق مانند شرق استان را ایمن کردیم، اما با توجه به عزم ملی، پیگیری رئیس جمهور و تمرکز مسئولان امیدواریم از این فرصت استفاده شود و تلاش میکنیم در آینده مردم به سختی نیفتند، مردم شبهای سختی را سپری کردند.