پخش زنده
امروز: -
معاون راهداری کشور : 2 هزار کیلومتر راه روستایی در سیلاب اخیر کرمان مسدود شده بود که تا کنون ۹۵ درصدآن بازگشایی شده است .
.به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز کرمان معاون راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده جنوب کرمان گفت : یکی از محورهای اصلی و شریانی که در این سیلاب خسارت جدی دید است محور رودبار زهکلوت است که سال ۹۸ هم دچار خسارت شد .
مقبلی بیان کرد : ۲ هزار کیلومتر راه روستایی در سیلاب اخیر مسدود شده بود که تا کنون ۹۵ درصد جاده ها بازگشایی شده و ۱۲ مسیر همچنان بعلت طغیان و باتلاقی بودن مسیر مسدود است که با فراهم شدن شرایط و فروکش کردن طغیان رودخانه ها این جاده ها نیز بازگشایی خواهد شد .
وی از تخریب مسیر قلعه گنج به رودان هم خبر داد و گفت : برای بازگشایی این مسیر دستور ارسال ماشین آلات راهداری داده شده و به محل ارسال شده است.
معاون راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت :برای ترمیم و بازسازی مسیر رودبار- زهکلوت برای ایجاد تردد ۲۰ میلیارد تومان برای ترمیم ابنیه اختصاص داده شده است
وی از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ترمیم قسمتی از محور رودبار به زهکلوت در جلسه ستاد بحران استان در جیرفت به ریاست وزیر کشور خبر داد و گفت : با اختصاص و ابلاغ این اعتبار کار ترمیم ابنیه این محور به زودی آغاز خواهد شد .
معاون ساخت و توسعه راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حملونقل جادهای درجلسه ستاد بحران حوزه راهداری جنوب استان کرمان در کهنوج هم با اشاره به تخریب وآسیب حدود 100 دستگاه پل نیز در راههای روستایی افزود: 70 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی آن نیاز است.
وی با بیان اینکه حدود 300 متر پلسازی در راههای اصلی و روستایی باید انجام شود بیان کرد: حدود 100 کیلومتر راه روستایی نیز بر اثر سیل و سیلاب دچار آبگرفتگی شدید شدند که باید ترمیم و آسفالت مجدد شود.
مقبلی با اشاره به اینکه عمده تخریب راهها ناشی از آن است که بالادست رودخانهها دست کاری شده و آبها به یک سمت هدایت شدند گفت: حدود 30 میلیارد تومان اعتبار لازم است تا تنظیم بستر رودخانهها انجام شود.
معاون ساخت و توسعه راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به اینکه حدود 5 هزار تن آسفالت باید انجام شود تا راهها در سیل بعدی تخریب نشود بیان کرد: 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا خسارات ایجاد شده ترمیم و بازسازی شود.
در این نشست روسای ادارات راهداری و حمل و تقل جاده ای شهرستانهای جنوبی استان کرمان از مشکلات حوزه کاری خود گزارشی ارائه کردند.