بیش از ۳ هزار تن شیر و گوشت امسال در شهرستان فریدونکنار تولید شد.
حمیدرضا معماریان افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه، ۹ ماهه امسال ۶۰ تن گوشت قرمز، ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید و ۸۵۰ تن شیر در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی با اشاره به نقش کارشناسان در واحدهای دامداری این شهرستان، تصریح کرد: اطلاعرسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، سبب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار یادآور شد: این شهرستان دارای ۶ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۷۳۰ راس دام سنگین است.