کارشناس مربی سازمان فنی و حرفهای کشور: با پخت صحیح نان، سالانه در کشور سه میلیون تُن آرد کمتری مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان؛ با هدف عرضه نان با کیفیت و مورد رضایت مردم، دومین دوره آموزشی مهارت ارتقای کیفیت نان در راستای بهبود امنیت غذا و تغذیه، ویژه خبازان شهرستان علی آبادکتول برگزار شد.
محمدرضا خواجه کارشناس مربی سازمان فنی و حرفهای کشور در حاشیه این دوره آموزشی گفت: سالانه یک و نیم میلیون تُن سبوس در کشور دور ریز میشود.
وی با بیان اینکه مصرف آرد در کشور ۱۰میلیون تُن در سال است، ادامه داد: با برگزاری دوره های آموزشی و بهینه کردن پخت نان، به دنبال آن هستیم که این مصرف را به ۷میلیون تُن کاهش دهیم.