استاندار فارس با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی نظارتها، اعلام قیمتها و ارتباط مردمی گفت: در تلاش هستیم سامانهای برای این منظور در استان فارس ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد:با تشکیل مستمر جلسات قرارگاه امنیت غذایی و کنترل و نظارت لازم برای اجرای نتایج این جلسات شاهد تحقق اهداف قرارگاه باشیم.
ایمانیه با تاکید بر اینکه مدیریت ارشد استان فارس آمادگی هر گونه همکاری با قرارگاه امنیت غذایی را دارد عنوان کرد: بخش نظارتی در قرارگاه امنیت غذایی بر عهده معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی قرارگرفته است.
استاندار فارس ابراز امیدواری کرد با همکاری سازمان صمت، جهاد کشاورزی، بسیج اصناف و اتحادیه اصناف، این نظارتها به صورت یکپارچه و متحد انجام شود.
ایمانیه با اشاره به اینکه پراکندگی امور و تصمیم گیرندگان در امور مختلف موجب میشود نتایج موفقیت آمیزی به دست نیاید، خاطرنشان کرد: تشکیل قرارگاه از این پراکنده کاری و تصمیمات متفرق جلوگیری خواهد کرد.
تعادل تولید در قرارگاه امنیت غذایی فارس دنبال میشود
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس هم در این جلسه گفت: تعادل بخشی به تولید، پایش مازاد تولید و کمبودها و پایداری تولید ازاهداف اساسی در قرارگاه امنیت غذایی این استان است.
مجتبی دهقانپور افزود: پایش روزانه بازار، قیمتها و نحوه توزیع نهادها و اقلام اساسی از جمله رویکردهایی است که در قرارگاه امنیت غذایی استان پیگیری میشود.
وی اظهار کرد: ارتباط خوبی با دستگاههای برون سازمانی و ذیربط برقرار است در همین راستا ۶۲۲ نیروی بسیج اصناف در زمینه بازرسی کمک میکنند و ۳۵ نیرویی که بر اساس قانون انتزاع از سازمان صمت به سازمان جهاد کشاورزی منتقل شده اند، نظارتها را دنبال میکنند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای تولید مکفی شب عید در نظر گرفته است، بیان کرد: تاکنون میزان جوجه ریزی ماهیانه هفت میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه بوده که هم اکنون به ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی رسیده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سه نرم افزار در استان فارس توزیع اینترنتی اقلام را انجام میدهند، تصریح کرد: در صورت امکان شرایطی فراهم شود تا سه کالای برنج، شکر و روغن از طریق این برنامهها به صورت مویرگی توزیع شود.