افتتاح قرارگاه امنیت غذایی مرودشت
قرار گاه امنیت غذایی مرودشت با هدف جهش تولید آغاز به کار کرد .
افزایش بهره وری پایدار در تولید از طریق انتقال دانش به کشاورزان با بهره گیری از ظرفیت اساتید دانشگاه و دانش آموختگان مهندسی کشاورزی از اهداف اصلی افتتاح این قرارگاه است.
رحیمی افرود: ۱۶۸ نفر از فارغ التحصیلان و مهندسین کشاورزی تحت عنوان مربی جهش تولید در این شهرستان آموزش دیده اند و در زمینه ترویج آموزش و بازدید از مزارع و محصولات راهبردی گندم، جو، ذرت، دانههای روغنی و گیاهان دارویی به بهره برداران کمک میکنند.
وی با تاکید بر ظرفیت شهرستان مرودشت در تولید محصولات راهبردی از جمله، گندم، جو و ذرت تصریح کرد: این شهرستان ۲۰ درصد ظرفیت اجرای طرح امنیت غذایی و تربیت مربیان جهش تولید در کل استان را به خود اختصاص داده است.
کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور، افزایش بهره وری و پایداری خودکفایی، اشتغال زایی مستقیم تعداد زیادی از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و دامپروری و بهبود معیشت کشاورزان و دامداران از پیامدهای اجرای برنامههای جهش تولید است.
شهرستان مرودشت دارای ۱۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی است و سالانه بالغ بر ۹۰هزار هکتار محصولات راهبردی گندم و جو در این شهرستان کشت و ٢۵ درصد گندم استان فارس در مرودشت تولید می شود.