مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید ۱۵۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه در پرورش بوقلمون از هورمون استفاده نمیشود، چرا که آناتومی و ساختار بدنی این پرنده به صورتی است که استفاده از هورمون باعث فلج شدن آن میشود، گفت: بوقلمون ۶۵ درصد گوشت سفید و ۳۵ درصد گوشت قرمز دارد و پروتئین و فسفر موجود در آن حتی از ماهی و میگو بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل ادامه داد: در حال حاضر در این شهرستان بیش از ۱۵۰ تن گوشت بوقلمون در واحد پرورشی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی به علاقهمندان به پرورش بوقلمون توصیه کرد: در درجه اول باید در کلاسهای آموزشی این مدیریت شرکت فعال داشته و با هماهنگی ترویج این مدیریت از تجارب تنها پرورش دهنده بوقلمون این شهرستان بهرهمند شوند.