استاندار کردستان با بیان اینکه یکی ازآفتهای مدیریتی کشور عدم توجه به اسناد بالادستی است، خواستار همفکری نخبگان و صاحبنظران برای تدوین سند آمایش برای توسعه همه جانبه استان شد.
زارعی کوشا با اشاره به اینکه توجه به اسناد بالادستی از جمله سند آمایش سرزمین نیازمند اصلاحاتی است از سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خواست تا با ایجاد نظام جمعسپاری از ایده همه متفکران و صاحبنظران استان برای تدوین نهایی این سند استفاده کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در این جلسه با بیان اینکه سند آمایش سرزمین یک سند عالی و فرابخشی است گفت: در این سند تمامی ظرفیتهای استان در زمینههای مختلف در نظر گرفته شده است که تا سال هزار و ۴۲۰ مبنای طرحهای مختلف عمرانی و اقتصادی استان خواهد بود.
بهرام نصراللهیزاده افزود: یک سند توسعه اشتغال روستایی هم داریم که براساس آن سالانه پنج هزار روستای کشور از لحاظ اشتغال مورد بررسی قرار میگیرد که سهم استان ازاین مقدار ۸۳۵ روستای بالای ۲۰ خانوار است.
در این جلسه شیوا قاسمی پور نماینده شهرستانهای مریوان و سرو آباد ورییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه هر سندی نقاط قوت و ضعفی دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد گفت: آب، خاک و مرز سه ضلع مثلثی توسعه کردستان هستند که باید در این سند مورد توجه قرار گیرد.
محسن فتحی نماینده سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، پرویز اوسطی نماینده قروه و دهگلان و علیرضا زندیان نماینده بیجار و حسن آباد یاسوکند نظرات خود را در موضوع سند آمایش سرزمین استان ارائه کردند.