بیمارستان خیریهای که به همت یک خیر در سال ۹۲ در جنوب غرب تهران ساخته شد، هنوز به بهره برداری نرسیده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پس از اطلاع رسانی آقای شامل پیرمرد۸۲ سالهای که با نیت رفع مشکلات درمانی در منطقه ۱۸تهران ۸ سال قبل ساخت یک بیمارستان ۲۵هزار متری را آغاز کرده بود و اکنون این بیمارستان تمام شده به علت تجهیز نشدن بیش از ۳سال است خاک میخورد سری به این بیمارستان زدیم.
آقای شامل خیر و نیکوکار سازنده این بیمارستان به ما میگوید: این بیمارستان ۳۰۰تخت رسمی و ۸۰تخت غیر رسمی برای بیماران دارد و نقشه آن در ۷طبقه طراحی و ساخته شده است، اما پس از ساخت به علت مشکلات ناشی از قیمت ارز در تهیه تجهیزاتی، چون ام آر آی و سی تی اسکن مشکل داریم.
گفتنی است این بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران و با هماهنگی وزارت بهداشت نیز ساخته شده است.
آقای مهندس پیروی سازنده سازه بیمارستان میگوید: این بیمارستان دارای تمام بخشهای یک بیمارستان جنرال است و ۱۴اتاق عمل نیز برای آن تعبیه شده که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران این بنا بر حسب نیاز منطقه ساخته شده است.
وی ادامه داد: مجموعا ۷هزار تخت بیمارستانی در تهران وجود دارد در نتیجه ۳۸۰تخت مربوط به این بیمارستان نقش مهنی در تامین نیاز درمانی کلان شهر تهران ایفا میکند.
اما چرا بیمارستانی با این وسعت و پس از به پایان رسیدن کار ساخت هنوز تجهیز نشده است.
آقای جذبی عضو موسسه خیریه در این زمینه افزود:مشکل ما تامین امکاناتی، چون برق بیمارستان از طریق وزارت نیرو و تامین تجهیزات درمانی است که نیازمند رفع موانع موجود از طرف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران است، چون یک خیر نمیتواند هم کار ساخت را انجام دهد هم در پیچ و خم بروکراسیهای اداری در گیر شود بنابراین مسولین در این بحران کرونا و نبود تخت بیمارستانی باید پیگیر تجهیز این بیمارستان میشدند.
نکته مهم اینکه چند ماه قبل دکتر شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم از این بیمارستان بازدید کردند، اما قولهایی که دادند دردی از مشکلات این بیمارستان نکاسته است.
آقای جذبی گفت: آقای شهریاری پس از بازدید فقط ما را راهنمایی کردند ما نیاز به راهنمایی نداریم نیاز است که مسولان کمک کنند در این منطقه کم برخوردار مشکلات راه اندازی این بیمارستان را رفع کنند.
نکته مهم اینکه اهالی این منطقه هم از نبود دسترسی به مراکز درمانی برای ما گفتند: آقایی گفت اینجا تنها بیمارستان نزدیک بیمارستان فیاض بخش است که بافتی فرسوده دارد و برای بسیاری تخصصها نیاز است ماهها در نوبت دکتر باشیم.
فرد دیگری گلایه داشت چرا نباید بیمارستانی که با سرمایه یک خیر ساخته شده است بهره برداری شود تا مردم اینقدر اذیت نشوند.
حالا امید است این گزارش کمک کند مسولان ذی ربط برای رفع مشک تجهیز و راه اندازی این بیمارستان که سالها برای ساخت آن توسط افراد نیکوکار تلاش شده است پای کار بیایند و زودتر دسترسی مردم حنوب غرب تهران به این بیمارستان که قرار است با تعرفه خیریه به مردم خدمات دهد فراهم شود.